Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άξιζε τη νίκη ο Άρης Αρχαγγέλου

Άξιζε τη νίκη ο Άρης Αρχαγγέλου

0
aris endekada
Dodekanisos

Αν και είχε τη δυνατότητα να «καθαρίσει» το παιχνίδι ακόμα και από τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Άρης Αρχαγγέλου χρειάστηκε να μείνει πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με τη Δόξα Ψίνθου για να πάρει μπροστά και να αρχίσει να σκοράρει φθάνοντας τελικά στην επικράτηση με 4 – 1. Η νίκη κρίνεται δίκαιη για τους «κιτρινόμαυρους» γιατί ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ενώ εκτός από τα γκολ που πέτυχε δημιούργησε και πολλές άλλες ευκαιρίες.
Στο 49’ μετά από λάθος που έγινε στην άμυνα του Άρη, ο Τσοπάνογλου με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0 – 1. Στο 65’, από σέντρα του Παπαοικονόμου, ο Κολιοκώστας με κεφαλιά έκανε το 1 – 1 και ένα λεπτό αργότερα (στο 66’), ο Μάλλιος με σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 2 – 1. Στο 75’ ο Κοντόγιαννος πάσαρε στον Μπαϊρακτάρη και αυτός με μια λόμπα έκανε το 3 – 1 και στο 83’ ο Κολιοκώστας εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και με σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καραγιάννης (Μοσχάτος, Τσέτσος). Μετά το 3 – 1 δημιουργήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ των παικτών και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσοπάνογλου ενώ το παιχνίδι διεκόπη για περίπου πέντε λεπτά. Ένταση δημιουργήθηκε και μετά το 2 – 1 μεταξύ του πάγκου του Άρη και παικτών της Δόξας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Χρυσανθής, Ντελέρνο (60’ Β. Φαρμακαλής), Σταμούλης, Ζαρκαδούλας, Κωστάκης, Χατζηνικόλας (50’ Κολιάδης), Μπαϊρακτάρης, Κοντόγιαννος (78’ Πομπός), Μάλλιος, Κολιοκώστας, Παπαοικονόμου
ΔΟΞΑ: Τόππος, Τσοπάνογλου, Κωστομοίρης, Κυριαζής, Π. Στελλάς, Μπατέστας, Δ. Ορφανός, Καλόψυχος, Β. Ορφανός, Πλύγκος (78’ Ευθυμίου), Οχτάρας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments