Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άξιζε κάτι περισσότερο ο ΑΣ Χάλκης

Άξιζε κάτι περισσότερο ο ΑΣ Χάλκης

0
xalki kleovoulos
Dodekanisos

Μπορεί το τελικό 3 – 1 να δείχνει ένα καθαρό σκορ υπέρ του Κλεόβουλου, όμως συνολικά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ο ηττημένος ΑΣ Χάλκης άξιζε κάτι περισσότερο αλλά η ατυχία και τα δοκάρια του το στέρησαν. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο, οι παίκτες του Κλεόβουλου είχαν ωραία κυκλοφορία της μπάλας, έδειχναν πιο σίγουροι στις κινήσεις τους και δημιούργησαν φάσεις, ευκαιρίες και γκολ. Η ομάδα της Λίνδου ένιωσε να απειλείται μόνο όταν το σκορ έγινε 1 – 2 αλλά και πάλι βρήκε τον τρόπο σύντομα να ανακτήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πετύχει και τρίτο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα πάντα ανατράπηκαν μιας και ο ΑΣ Χάλκης μπήκε πιο δυναμικά. Οι παίκτες του «πήραν» το κέντρο και επιτέθηκαν με δαιμωνιώδη ρυθμό. Το μόνο που τους έλειπε ήταν η τελική προσπάθεια. Η ατυχία και τα δυο δοκάρια τους στέρησαν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι αυτό.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 4’ ο Πατσιαούρας με σουτ από πολύ κοντά ανάγκασε τον τερματοφύλακα Ντάνη να μπλοκάρει πολύ δύσκολα τη μπάλα.
Στο 16’ ο Ντούπης εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά ο 15χρονος τερματοφύλακας του Κλεόβουλου Γιώργος Λιβισιανός έπεσε ωραία στη γωνία του και απόκρουσε τη μπάλα.
Στο 18’ ο Μαθιός μπήκε ωραία από τα αριστερά στην περιοχή και πάσαρε στον Γεωργαλλή ο οποίος από κοντά με πλασέ πέτυχε το 0 – 1.
Στο 23’ μετά από εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιατσιάτσος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα διέγραψε μια περίεργη τροχιά με αποτέλεσμα να ξεγελαστούν οι αμυνόμενοι και να μην την απομακρύνουν (νόμιζαν ότι θα βγει άουτ) και ο Αρχοντούλης που καραδοκούσε με προβολή πέτυχε το 0 – 2.
Στο 26’ ο Παπαλαζάρου εκτέλεσε απευθείας φάουλ στέλντοντας τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι παρά την εκτίναξη που έκανε ο Λιβισιανός με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μειώσουν το σκορ σε 1 – 2.
Στο 36’ μετά από λάθος απόκρουση της άμυνας, η μπάλα στρώθηκε στο ύψος της περιοχής στον Γιώργο Συμεωνίδη ο οποίος με σουτ έδωσε και πάλι αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του (1 – 3).
Στο 56’ ο Πανούσης έκανε ένα ωραίο διαγώνιο σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 62’ ο Παπαλαζάρου εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε από όλους αλλά ο Ψαράς που έτρεξε να τη στείλει στα δίχτυα δεν την πρόλαβε με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει άουτ.
Στο 70’ ο Μαθιός μπήκε ωραία από τα αριστερά στην περιοχή κάνοντας το πλασέ όμως ο Ντάνης έπεσε στη γωνία του και απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 81’ ο Παπαλαζάρου έκανε ένα ξαφνικό μακρινό σουτ στέλνοντας τη μπάλα να περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 82’ μετά από αντεπίθεση, ο Γεωργαλλής προχώρησε και έκανε το σουτ αλλά με υπερένταση ο Κωστίδης έβαλε το πόδι και πριν η μπάλα φθάσει στην εστία την έστειλε να περάσει κόρνερ.
Στο 88’ χάθηκε η φάση του αγώνα. Ο Ψαράς κέρδισε κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο. Στην επιστροφή της και ενώ ο Λιβισιανός ήταν πεσμένος στο έδαφος, ο Πανούσης έκανε νέα κεφαλιά στέλνοντας την όμως να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ)
Στο 92’ ο Καβουκλής έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε ψηλά στο αριστερό δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Κουτσογούλας, Παπαλαζάρου και Πανούσης. Άρεσαν από τον Κλεόβουλο οι Αρχοντούλης, Αθανασίου και Χατζημανώλης
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σταμάτης Αντωνάς (Χρήστος Κασιώτης, Στέργος Γιακουμάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ντάνης, Αγγελής (80’ Καβουκλής), Ψαράς, Κωστίδης, Ντούπης, Νικάνδρου, Παπαλαζάρου, Δράμη (75’ Μερκάϊ), Βασιλείου, Κουτσογούλας, Πανούσης
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Λιβισιανός, Γιατσιάτσος, Διάκουλας (88’ Αναστασιάδης Σ.), Αρχοντούλης, Συμεωνίδης Α. (71’ Αναστασιάδης Γ.), Συμεωνίδης Γ., Πατσιαούρας, Αθανασίου, Χατζημανώλης, Μαθιός (90’ Μπάκας), Γεωργαλλής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments