Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ακουσίλαος: Η νέα δομή των Ακαδημιών

Ακουσίλαος: Η νέα δομή των Ακαδημιών

0
akousilaos akadimies
Dodekanisos

Τη νέα δομή των Ακαδημιών του για την αγωνιστική περίοδο 2014 – ’15 ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του Ακουσιλάου Φανών. Ειδικότερα:
«Οι Ακαδημίες του συλλόγου μας, έχοντας ως στόχο για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, την ακόμη καλύτερη οργάνωση και λειτουργία τους, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με τον Γιάννη Φλεβάρη, (κάτοχο διπλ. Προπ. UEFA B), πολύπειρος και με σημαντικό έργο στο τομέα των ακαδημιών ποδοσφαίρου, για την αγωνιστική περίοδο 2014-15, και τον καλοσωρίζουν στην οικογένεια του Ακουσιλάου Φανών.
-Γενικός διευθυντής και υπεύθυνος του όλου εγχειρήματος της Ακαδημίας μας, ο άνθρωπος που ξεκίνησε πέρυσι την όλη προσπάθεια, ο Μιχάλης Σάββας.
-Θέση τεχνικού διευθυντή στην Ακαδημία και κορυφή στην πυραμίδα του προπονητικού μας σχεδιασμού, και γενικότερα της όλης κατεύθυνσης της ακαδημίας μας, θα είναι ο Γιάννης Φλεβάρης,
-Προπονητές στις Ακαδημίες μας επίσης, θα είναι ο Γιάννης Τζουανάκης (κάτοχος διπλ. Προπ. UEFA B) και ο Γιώργος Σάββενας.
Φέτος τα τμήματα που θα λειτουργήσει η Ακαδημία μας, είναι τα εξής:
1) ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΕΝΝΗΘ. 2001-2002,
2) ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΓΕΝΝΗΘ. 2003-2004,
3) ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΓΕΝΝΗΘ 2005-2006,
4) ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΓΕΝΝΗΘ 2007-2008, ΚΑΙ
5) BAMBINI ΓΕΝΝΗΘ 2009-2010.
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από τις 10 Αυγούστου με έναρξη προπονήσεων την 1 Σεπτεμβρίου.
-Σε συνεργασία με την PANATHIKNAIKOS SOCCER SCHOOLS, κάθε παιδί με την εγγραφή του θα ασφαλίζεται αυτόματα για ένα χρόνο και θα λαμβάνει 2 σετ προπόνησης ADIDAS, και όλο τον απαραίτητο προπονητικό εξοπλισμό.
-Φέτος για τις πιο μικρές ηλικίες θα χρησιμοποιηθεί και 2η γηπεδική εγκατάσταση , στην καρδιά του χωριού των Φανών, και συγκεκριμένα το γήπεδο 5χ5, με ηλεκτροφωτισμό.
-Επίσης κάτι πολύ σημαντικό η Ακαδημία μας, θα χρησιμοποιεί 8-θέσιο λεωφορείο, με επαγγελματία οδηγό για την καλύτερη και ασφαλή μετάβαση των αθλητών μας στο γήπεδο και την διευκόλυνση των γονιών από τα πιο μακρινά χωριά.
Ακολουθώντας κατά γράμμα την φιλοσοφία του νέου Δ.Σ του συλλόγου μας, να επενδύσει στην Ακαδημία μας, διοχετέυοντας με ταλέντα την ανδρική μας ομάδα, κι όχι μόνο.
Για περισσότερες πληροφορίες:
1. Στο site μας akousilaos.gr (θα είναι ενεργό από 1η Αυγούστου)
2. Στα τηλ 6944319982 και 6936865333

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments