Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Άκουσε τα προβλήματα των Συμιακών ο Χρήστος Μπάρδος

Άκουσε τα προβλήματα των Συμιακών ο Χρήστος Μπάρδος

0
Dodekanisos

Στη Σύμη μετέβη το διήμερο 24 και 25 Μαρτίου 2017 ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Μεταφορών Δωδεκανήσου κ. Χρήστος Μπάρδος, για να προωθήσει θέματα αρμοδιότητάς του, καθώς και για να εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Η επίσκεψη του κ. Μπάρδου στη Σύμη πραγματοποιήθηκε κατόπιν εντολής του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου, για τη τακτοποίηση και νομιμοποίηση του συγκοινωνιακού έργου σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου.

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με όσους εμπλέκονται στο συγκοινωνιακό έργο του νησιού, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σύμης κ. Λευτέρης Παπακαλοδούκας καθώς και οι κκ Πανορμίτης Χατζηπέτρος και Άγγελος Νικολακόπουλος Αυτοκινητιστές, Σύκαλλος Κωνσταντίνος και Ζουρούδης Σπύρος, Τουριστικοί Πράκτορες, Κατσίλλης Κωνσταντίνος, Τσαβαρής Κωνσταντίνος , Γιάννης Μακρόπουλος , Θεόδωρος Μκρόπουλος , Πετρίδης Γιώργος , Κουρδουμπάς Σταμάτης και Θανάσης Χαρισόπουλος , οδηγοί ταξί.

Στην διάρκεια της συνάντησης εργασίας, ο κ. Μπάρδος κατέγραψε τα προβλήματα και τις ελλείψεις, προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις. Έδωσε οδηγίες ώστε να προσδιοριστούν ξεχωριστοί χώροι στάθμευσης και να αποσυμφορηθεί η περιοχή του λιμανιού κατά τη άφιξη των πλοίων. Εξάλλου, τις επόμενες ημέρες και με τη βοήθεια των ειδικών της διεύθυνσης Μεταφορών Δωδ/σου, θα κατατεθεί σχέδιο που θα ορίζει τις αρμοδιότητες και υποχρεώσεις κάθε κλάδου ξεχωριστά, ώστε να είναι διακριτός ο ρόλος τους και να μην υπάρχουν αλληλοεπικαλύψεις.

Παράλληλα, όπως τόνισε ο κ. Μπάρδος , η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εργάζεται για την εξεύρεση λύσης που θα άρει την συγκοινωνιακή απομόνωση των οικισμών Χωριό και Πέδι, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να εξυπηρετηθούν οι τουριστικοί επιχειρηματίες και οι κάτοικοι των οικισμών αυτών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments