Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ακόμα σκοράρουν οι Ιππότες… (εφηβικό – pics)

Ακόμα σκοράρουν οι Ιππότες… (εφηβικό – pics)

0
5
Dodekanisos

Οι Ιππότες, χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα νίκησαν 6-0 τον Ηρακλή Μαριτσών για την 21η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Οι Ιππότες μπήκαν πιο δυναμικά και είχαν την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Έτσι κατάφεραν να πετύχουν 4 τέρματα με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να απειλήσουν. Το δεύτερο μέρος ήταν τυπική διαδικασία. Ο Ηρακλής αν και βελτίωσε την εικόνα του δεν μπόρεσε να μειώσει. Μετά το 60’ ο ρυθμός άρχισε να πέφτει. Οι παίκτες της ομάδας από την Παλιά Πόλη, ανέβασαν ξανά την απόδοση τους και σημείωσαν άλλα δύο γκολ για το τελικό 6-0.
Σημαντικότερες φάσεις και γκολ:
Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 7’, όταν ο Μίτρο με ωραία ατομική ενέργεια σούταρε από πλάγια θέση όμως ο Αναγνώστου έδιωξε σε κόρνερ. Οι Ιππότες πήραν το προβάδισμα με γκολ του Μαρίνου στο 17’ (1-0). Μετά από τρία λεπτά (20’) ο Μίτρο με σουτ μέσα στην περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-0). Ο ίδιος παίκτης στο 22’ έκανε το 3-0. Στο 24’, μετά από ασίστ του Μίτρο, ο Σιαπέρας με ωραίο σουτ σημείωσε το 4-0. Στο 29’ ο πολύ καλός Μίτρο σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο 30’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαλόλη αλλά δεν τα κατάφεραν.
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ο Ηρακλής Μαριτσών απείλησε με τον Κρητικό (στο 46’) χωρίς όμως να βρίσκει τον επιθυμητό στόχο. Στο 48’ ήταν η σειρά του Φερχάτι να χριστεί σκόρερ για το 5-0. Στα επόμενα 3 λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν τέσσερα σουτ (δύο του Φερχάτι, και από ένα από τους τους Μανωλάκη και Μίτρο) που βρήκαν εμπόδιο τον τερματοφύλακα. Το 6-0 διαμόρφωσε ο Χαραλάμπους με σουτ εντός περιοχής. Το σκορ διατηρήθηκε ως το τέλος.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Σαρρής με «βοηθούς» τους Καραγιάννη και Τσέτσο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Νάκο, Κοκόλης, Γκίνος, Μανωλάκης, Χαραλάμπους, Παλαιός, Σιαπέρας, Μίτρο, Μαρίνος, Κίσσας, Γκούτσι. Αναπληρωματικοί ήταν οι: Φερχάτι, Χατζηστρατής, Καλησπέρης
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ: Αναγνώστου, Ριγανάς, Χατημανώλης, Φύλλης, Κρητικός, Κώτης, Βασιλώττος, Λολάκης, Μαργαρής, Τσαλόλης, Πιστολάς. Αναπληρωματικοί ήταν οι: Αυγενικός, Μουζουράκης, Βασιλώττος, Σμαραγδής, Κώστας Σαββιδάκης

Παρασκευή Ματθαίου
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/varius/ippotes_maritsa_efiviko/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments