Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ακόμα μία νίκη για τον Διαγόρα Βατίου

Ακόμα μία νίκη για τον Διαγόρα Βατίου

0
Dodekanisos

Συνέχεια στην ξέφρενη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας έδωσε ο Διαγόρας Βατίου που πέρασε από την έδρα της ΑΕ Κως με 3-1. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της εξ αναβολής όγδοης αγωνιστικής και για τον Α’ όμιλο. Τα γκολ της νίκης για τον Διαγόρα Βατίου πέτυχαν οι Ζωάννου (2) και Λαζίδης. Στον αντίποδα το μόνο που κατόρθωσε η ΑΕ Κως ήταν να μειώσει στο 63’ ο Ζαίμι.

Μετά και το συγκεκριμένο «τρίποντο», ο Διαγόρας παραμένει ο μοναδικός αήττητος σύλλογος στο φετινό πρωτάθλημα του Α’ ομίλου. Ειδικότερα έχει απολογισμό 5 νίκες και 3 ισοπαλίες σε οκτώ αναμετρήσεις (έχει και ένα ματς λιγότερο). 

Από την άλλη πλευρά η Κως παραμένει στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας. Μετά από οκτώ αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς, έχοντας μόλις μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες!

Διαιτητής: Δημαράκης 

Βοηθοί: Πάτσης και Ατσαλάκης.

Α.Ε. ΚΩΣ (Στάθης Γκουντελίτσας): Ντιμιτρίεβιτς, Σούλι, Τρικοίλης, Ηλιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Πηλικός (46’ Φυτάς), Χατζηστέργου, Αρκούδας, Λεγκεγκάι, Χασμπάλλα, Ζαίμι.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ (Γιάννης Καμπούρης): Δαρζέντας, Αρέτογλου, Καραγιάννης, Ζερβός Β. (68’ Κότζιας), Έλληνας, Τζοβαλίν, Λαζίδης, Αλιμερκάι, Πρέτσι (90’ Ντάνος), Κανάρης (81’ Διακανθός), Ζωάννου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments