Αρχική Αθλητικά νέα Ακόμα μία κατάρρευση φιλάθλου στις κερκίδες

Ακόμα μία κατάρρευση φιλάθλου στις κερκίδες

0
Dodekanisos

Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωσή του, το παιχνίδι της Τότεναμ κόντρα στην Τσέλσι για το League Cup Αγγλίας διακόπηκε, διότι φίλαθλος των γηπεδούχων στις κερκίδες χρειάστηκε άμεση ιατρική φροντίδα.

Ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό της Τότεναμ στο Twitter έγραφε: «Όλοι στον σύλλογο στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους στον φίλαθλο που αρρώστησε».

Ενώ λίγο αργότερα το BBC Radio Five Live ανέφερε ότι ο άνθρωπος κατάφερε τελικά να απομακρυνθεί από τις εξέδρες με την υποστήριξη των γιατρών.

Πρόκειται για ακόμα ένα περιστατικό κατάρρευσης φιλάθλου στα γήπεδα της Premier League την φετινή χρονιά. Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο φίλος της Νιούκαστλ χρειάστηκε επείγουσα ιατρική περίθαλψη. Ενώ την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου είχε υπάρξει διπλό περιστατικό με κατάρρευση φιλάθλου τόσο στο Γουότφορντ – Τσέλσι όσο και στο Σαουθάμπτον – Λέστερ. 

Αν μη τι άλλο εγείρονται αρκετές απορίες και προβληματισμοί γύρω από τις συνθήκες που προκαλούν τις μαζικές και ξαφνικές καταρρεύσεις των φιλάθλων. 

Για την ιστορία η Τσέλσι χάρη σε γκολ του Ρούντιγκερ «άλωσε» την έδρα των «πετεινών» και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης. 

 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments