Αρχική Επικαιρότητα “Ακόμα και τα main stream media κάνουν πλέον …ερωτήσεις για τα εμβόλια”

“Ακόμα και τα main stream media κάνουν πλέον …ερωτήσεις για τα εμβόλια”

0
Dodekanisos

Αυτή την διαπίστωση έκανε ο Ron Paul κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε δείχνοντας και στοιχεία

Την διαπίστωση πως ακόμα και μερικά από τα main stream media έχουν αρχίσει να αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων έκανε ο Ron Paul. Ο πρώην αντιπρόσωπος του Κογκρέσου των ΗΠΑ κατά την διάρκεια συνέντευξης του έκανε ορισμένες σχετικές διαπιστώσεις παραθέτοντας μια σειρά από άρθρα που φανερώνουν του λόγου το αληθές.

 

“Χαρακτηριστικά τα άρθρα του Bloomberg και του BBC”

Ο Ron Paul παρουσίασε ως χαρακτηριστικά παραδείγματα, δυο πρόσφατα άρθρα του Bloomberg και του BBC τα οποία στην ουσία μεταδίδουν ορισμένους προβληματισμούς για τα εμβόλια. Το Bloomberg χαρακτηριστικά αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Οι εμβολιασμένοι φαίνεται να προσβάλλονται από τον κορωνοϊό σε εκπληκτικά υψηλό ρυθμό. Αλλά πόσο συχνά δεν είναι σαφές, ούτε είναι βέβαιο πόσο πιθανό είναι να μεταδώσουν τον ιό σε άλλους. Αν και είναι προφανές ότι ο εμβολιασμός εξακολουθεί να παρέχει ισχυρή προστασία από τον ιό, υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία ότι τα εμβολιασμένα άτομα μπορεί να είναι πιο ευάλωτα σε σοβαρές ασθένειες από ό, τι πιστεύαμε».

 

Αλλά και το BBC στο άρθρο του αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
Είναι τώρα ένα σοβαρό ερώτημα για το αν πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά. Και αν χρησιμοποιούμε τον ιό ή ενισχυτικές δόσεις για να συμπληρώσουμε την ανοσία στους ενήλικες. Και τα δύο έχουν γίνει αμφιλεγόμενα ζητήματα».

 

Ακόμη και η The Daily Beast, η οποία είναι φανερά υπέρ των εμβολιασμών τώρα παραδέχεται ότι το «υπερ-εμβολιασμένο» Ισραήλ βλέπει τώρα τον αριθμό των λοιμώξεων να εκτοξεύεται …

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments