Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια

Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια

0
Dodekanisos

Αποφασισμένος να εμφανίσει την εικόνα του β΄μερους του αγώνα με τον Πανθρακικό στο παιχνίδι που ακολουθεί στο Ελληνικό με τον Εθνικό είναι ο Διαγόρας. Με τέτοια εμφάνιση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανένα αντίπαλο ούτε στο Δημ.Στάδιο ούτε και μακριά από αυτό.  Ο Πέτρος Ρουτζιέρης ανεβάζει ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς της προπόνησης θέλοντας να έχει σε εγρήγορση τους παίκτες του καθώς ακολουθούν τρία μάτς σε μια εβδομάδα.
-Το ερχόμενο Σάββατο ο Διαγόρας θα πάει στο Ελληνικό να αγωνισθεί με τον Εθνικό
-Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου θα φιλοξενήσει στο Δημ. Στάδιο τον Πανιώνιο της Σούπερ Λίγκα
-Και στις 31 Οκτωβρίου πριν την Κυριακή των εκλογών θα πάει στην Ηλιούπολη εκτός έδρας για ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης και ο συνεργάτης του Γιάννης Χατζηπέτρος ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς προκειμένου οι παίκτες της ομάδας να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την οποιαδήποτε δυσκολία και εμπόδιο εμφανισθεί σε κάθε παιχνίδι από τα τρία. Οι κυανερυθροι καλούνται να είναι από κάθε πλευρά έτοιμοι μέχρι την μεθεπόμενη εβδομάδα οπότε θα υπάρξει η διακοπή του πρωταθλήματος γεγονός που θα ωφελήσει την ομάδα σε πολλούς τομείς.
Οι κυανέρυθροι γυμνάσθηκαν χθες το μεσημέρι στο γήπεδο Κοσκινού με τον Πέτρο Ρουτζιέρη να ικανοποιείται από το γεγονός πώς ένας ακόμα παίκτης μπήκε στους ρυθμούς της ομάδας. Ο Μαρτσέλο Γκούτμαν μπήκε στην προπόνηση με μπάλα πλέον και δεν είναι πια μακριά ο αγώνας που θα τον εμπιστευθεί ο προπονητής του Διαγόρα.
Απών θα είναι από την συνάντηση της Κυριακής τουλάχιστον ο Σάββας Εξουζίδης ο οποίος υποφέρει από μια θλάση και θα απουσιάσει κατά πάσα πιθανότητα και από τα τρία προαναφερόμενα παιχνίδια. Ο έμπειρος αμυντικός ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή προκειμένου να είναι όσο γρήγορα γίνεται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ 
Στο μεταξύ ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Διαγόρας πώς παραλήφθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης στο Δημ. Στάδιο με τον Πανιώνιο της Σούπερ Λίγκα. Είναι ένα μάτς στο οποίο οι φίλοι του Διαγόρα και του ποδοσφαίρου θα πάρουν γεύση από παιχνίδι υψηλότερου επιπέδου από αυτό της football league ενώ θα δουν τον Διαγόρα να διεκδικεί μια από τις πιο ιστορικές προκρίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας. Σημειωτέον πώς ο Πανιώνιος δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και σε αυτό το μάτς όλα είναι πιθανά.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά
-20 Ευρώ κοστίζουν τα εισιτήρια για όσους θελήσουν να δουν τον αγώνα Κυπέλλου από την σκεπαστή
-Και 10 Ευρώ κοστίζουν τα εισιτήρια για όσους θελήσουν να δουν το μάτς από τις υπόλοιπες θύρες του Δημ. Σταδίου
Από το γραφείο τύπου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments