Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Αιχμές Καραμανλή για Κολοσσό

Αιχμές Καραμανλή για Κολοσσό

0
kolossos_ilisiakos3
Dodekanisos
Λάβρος ήταν ο Μπάμπης Καραμανλής σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Sentra 103.3», την Πέμπτη (21/4), λίγες ώρες μετά τον υποβιβασμό της ΑΕΚ στην Α2 κατηγορία. Ο πρόεδρος της Ενωσης επανέλαβε τα όσα είπε χθες (20/4) κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πανιώνιο, καταγγέλοντας τον Ηλυσιακό και τον μάνατζερ Τάσο Δελημπαλταδάκη για ασυμβίβαστο. Επίσης άφησε υποννοούμενα για στημένα παιχνίδια στον χώρο της Α1, κάνοντας ειδική αναφορά στα τελευταία τρία λεπτά του αγώνα της Ρόδου, ανάμεσα στον Κολοσσό και τον Ηλυσιακό.
Παράλληλα αποκάλυψε ότι θα πάει στον εισαγγελέα, προκειμένου να ζητήσει άρση απορρήτων σε συγκριμένους λογαριασμούς και τηλέφωνα, ενώ ακόμη σημείωσε ότι θα ζητήσει συνάντηση με την πλευρά του Γιάννη Φιλίππου. Τέλος δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του Νίκου Χατζή, τον οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ, χαρακτήρισε μισθοφόρο!
Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Καραμανλή στον Sentra 103.3:
Για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ:
«Αυτό που την οδήγησε εκεί, ήταν η ανυπαρξία οικονομικών πόρων στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Από τη μέρα που ο κ. Φιλίππου είπε ότι αποχωρεί απο την ομάδα δεν βρέθηκε κανένας απο όλους αυτούς τους ανθρώπους τους επιχειρηματίες ή τα μεγάλα ονόματα που λέω εγώ, να πάρει την ΑΕΚ, αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Εγώ μαζί με κάποια άλλα παιδιά που ξεκινήσαμε πριν τρία χρόνια ξεκινήσαμε όχι γιατί το θέλαμε αλλά γιατί δεν υπήρχε κανείς άλλος να να ενδιαφέρεται για την ομάδα αυτή. Για αυτό το λόγο μπήκαμε μπροστά γιατί για εμάς η ΑΕΚ είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Είπαμε να πολεμήσουμε, να κάνουμε την προσπάθεια μας να σώσουμε την ΑΕΚ. Την κρατήσαμε ζωντανή τρία χρόνια με τεράστιο οικονομική ζημιά να έρχεται για όλους εμάς που ασχοληθήκαμε και πιο πολύ εγώ. Τα πράγματα δεν έρχονται πάντα στη ζωή όπως τα θες, δυστυχώς δεν καταφέραμε, θα ερχόταν κάποια στιγμή το μοιραίο, ήρθε τελικά τώρα, αλλά ο τρόπος που ήρθε μας έχει πειράξει πάρα πολύ. Γιατί ακόμη και έτσι θα την κρατούσαμε και πάντα είχαμε την ελπίδα ότι μέσα σε αυτό το διάστημα θα βρεθεί ο άνθρωπος, ο μεγάλος επιχειρηματίας γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, να την πάρει απο το χέρι και να την πάει εκεί που την πήγε και ο κ. Φιλίππου τα χρόνια της δόξας».
Τι οδήγησε την ΑΕΚ σε αυτό το σημείο:
«Σίγουρα έγιναν λάθη, έγινε λάθος εκτίμηση του οικονομικού μπάτζετ. Αυτό έγινε γιατί πιστεύαμε ότι θα έχουμε κάποια χρήματα παραπάνω. Όταν είδαμε στα μέσα της χρονιάς οτι αυτά δεν υπάρχουν, κόψαμε τον καλύτερο παίκτη, τον Γκράντι. Εμένα δεν μου αρέσει να κατηγορώ γιατί είναι όλοι αδέλφια στην ΑΕΚ και δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό στα αδέλφια μου. Για εμένα όλοι οι άνθρωποι που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι είναι φίλοι, είμαστε μαζί και έτσι θα προσπαθήσουμε και θα παλέψουμε αυτό που ξεκινήσαμε απο χτες. Αυτοί όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ που στέλνουν μηνύματα και λένε όσα λένε, δεν ξέρω αν ήταν χτες στο γήπεδο γιατί εγώ ήμουν εκεί και μετά το τέλος του αγώνα όλη η εξέδρα κάτσαμε και κλαίγαμε, αυτοί δεν ξέρω αν ήταν μέσα σε αυτούς. Αυτό που μπορώ να πω εγώ και θα το πω με σιγουριά είναι το εξής, ο καλύτερος παίκτης είναι αυτός που δεν παίζει, αυτός που είναι απών. Εγώ δεν ήμουν ποτέ απών. Εγώ κάθισα δίπλα στην ομάδα την πιο δύσκολη στιγμή, όταν όλοι της γύρισαν την πλάτη, κάθισα μέχρι τέλους δεν την πρόδωσα ποτέ, δεν έφυγα ποτέ. Πολέμησα, πολεμάω και θα συνεχίσω να πολεμάω γιατί την ΑΕΚ την έχω στην καρδιά μου και όταν έχεις μια ομάδα στην καρδιά σου πολεμάς, δεν φεύγεις, δεν κάνεις κριτική απο ένα κομπιούτερ στέλνοντας ένα μήνυμα. Εγώ πήγα στην ΑΕΚ όταν ο Φιλίππου είπε την παρατάω, δεν υπήρχε καν ομάδα τότε πριν τρία χρόνια και είπαμε με κάποιους ανθρώπους ότι δεν θα την αφήσουμε να πέσει».
Γιατί έφυγε ο Φιλίππου:
«Οι γνωστοί λόγοι είναι οτι το ελληνικό μπάσκετ είχε πεθάνει επενδυτικά. Δεν υπάρχει επένδυση που λέγεται ελληνικό μπάσκετ. Ο Φιλίππου δεν έφυγε γιατί τον έβρισαν κάποιοι άνθρωποι αλλά γιατί στο μπάσκετ υπάρχει μόνο ένας Γιανακκόπουλος που βάζει ανεξέλεγκτα λεφτά, υπήρχε ένας Κόκκαλης που έβαζε επίσης, κάποια στιγμή σταμάτησε να το κάνει και είπε ότι εδώ τέλος. Δεν νομίζω ότι έπαιξε κανένα ρόλο η Original γιατί απο εκεί προέρχομαι και ξέρω ένα πράγμα. Αν ο Φιλίππου αγαπά ένα άνθρωπο αυτός είμαι εγώ γιατί ξέρει τι έχω κάνει για αυτή την ομάδα. Εγώ θα πάρω την ομάδα, εγώ θα βάλω την υπογραφή μου σε ένα συμβόλαιο, εγώ θα βάλω την υπογραφή μου για το ΙΚΑ και για την Εφορία, εγώ όλα. Η ομάδα πριν τρία χρόνια ήταν στη Β’ Εθνική. Αν δεν εμφανιζόταν ο κακός Καραμανλής ή όπως αλλιώς τον χαρακτηρίζουν όλοι αυτοί που μιλάνε στα μηνύματα. Τρία χρόνια παλεύουμε με τεράστια προσπάθεια στην ομάδα».
Γιατί παρέμεινε στη ΑΕΚ ενώ έβλεπε τη δυσαρέσκεια του κόσμου:
«Η ΑΕΚ είναι κάτι πολύ μεγάλο για κάποιους ανθρώπους που άλλοι δεν το καταλαβαίνουν, είναι το σπίτι τους, η ζωή τους, μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ. Μεγάλωσα μέσα στην ΑΕΚ έχω παίξει παιδικό, εφηβικό, είχα προπονητή τον Αμερικάνο, έχω ζήσει μέσα στην ΑΕΚ, δεν μπορώ να τη βλέπω να πεθαίνει γι’ αυτό και τώρα θα πολεμήσω. Αν είδατε το παιχνίδι του Κολοσσού με τον Ηλυσιακό θυμηθείτε στα τρία τελευταία λεπτά τι έχει γίνει. Είναι καλό να σπάσουμε το απόστημα των στημένων παιχνιδιών στο ποδόσφαιρο αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε και το μπάσκετ τι γίνεται. Σχετικά με όσα είπα χτες ότι θα το πάω μέχρι τέλους αυτό θα κάνω. Εμείς την καταγγελία την είχαμε κάνει πριν ξεκινήσει το ματς στην Ρόδο γιατί ξέραμε καλά τι θα γίνει. Χτες το μεσημέρι κάναμε καταγγελία για την παράνομη συμμετοχή του Ηλυσιακού στο πρωτάθλημα. Ο κ. Τάσος Δελημπαλταδάκης, μάνατζερ παικτών του Ηλυσιακού, που κατέχει το 70% των ελλήνων παικτών στην Α1, είναι και ο ιδιοκτήτης αυτής της ομάδας μπάσκετ κάτι που όμως είναι αντίθετο στο νόμο. Αυτό μπορεί να μη φαίνεται στα χαρτιά, φαίνονται όμως άλλα και αυτά θα δούμε, όπως φαίνεται ποιος εισπράττει χρήματα απο τον ΟΠΑΠ μέσω του ΕΣΑΚΕ, πως έρχεται στα συμβούλια του ΕΣΑΚΕ ο κ. Δελημπαλταδάκης, αυτά θα τα δούμε. Θα ανοίξουμε το φάκελο που λέγεται Ηλυσιακός και Δελημπαλταδάκης και θα τον πάμε μέχρι τέλους. Γιατί την ΑΕΚ δεν μπορεί να την πειράξει κανένας, είναι πολύ μικροί όλοι αυτοί για να το κάνουν. Εγώ κάθομαι τρία χρόνια ακούω τα πάντα είμαι ελέφαντας, διαβάζω, έχω ανοιχτά τα αυτιά μου, τα τηλέφωνα μου, τα έχω όλα ανοιχτά. Απο τη στιγμή που πείραξαν την ΑΕΚ θα μας βρουν μπροστά τους. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η βαθμολογία δεν θα επικυρωθεί αν δεν δούμε τίνος είναι ο Ηλυσιακός και πως παίζει στο πρωτάθλημα και τι εξαρτήσεις έχει η ομάδα με τον Δελημπαλταδάκη και αυτός με τους παίκτες».
Για το ρόλο του κ. Δελημπαλταδάκη:
«Έχει παρευρεθεί σε συμβούλια ο κ. Δελημπαλταδάκης και τον αποκαλούν μέτοχο. Απο εδω ο κύριος μεγαλομέτοχος και έχει πάρει και το λόγο. Μιλάμε για περσινό συμβούλιο και υπάρχει απομαγνητοφώνηση να δούμε πως έχει αποκαλεστεί. Αυτό το έχω ακούσει με τα αυτιά μου. Σαφώς για όσα λέμε υπάρχουν αποδείξεις και στον Εισαγγελέα θα πάμε και θα πούμε ακριβώς ποιοι λογαριασμοί πρέπει να ανοίξουν. Η ΑΕΚ είναι μεγάλο μέγεθος και κάποιοι δεν το κατάλαβαν αυτό και έπαιξαν μαζί της».
Η επόμενη μέρα της ΑΕΚ:
«Η επόμενη μέρα της ΑΕΚ, είναι συνυφασμένη με τις αποφάσεις που θα πάρει ο κ. Φιλίππου. Μετά το Πάσχα εγώ θα μιλήσω μαζί του να δούμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Αυτή η μέρα θα εξαρτηθεί απο δυο πυλώνες, ένας είναι να δούμε τι θα κάνουμε με την ένσταση που είχαμε καταθέσει και μάλιστα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι όχι μετά όπως είπαν. Εγώ ήθελα να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο αντρίκια και έτσι το κερδίσαμε».
Για τις δηλώσεις του Νίκου Χατζή:
«Δεν σχολιάζω δηλώσεις μισθοφόρων».

πηγή: www.sentragoal.gr
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments