Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Αήττητες οι Νεάνιδες της Τελχινίδας

Αήττητες οι Νεάνιδες της Τελχινίδας

0
Dodekanisos

Συνεχίζονται οι νίκες για την Τελχινίδα στο πρωτάθλημα Νεανίδων.Στο ματς που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο κλειστό της Κρεμαστής,επιβλήθηκε του Φοίνικα .

Στην αρχή του αγώνα οι ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ. Μετά το 16-16 η Τελχινίδα ξέφυγε και κατέκτησε το 1ο σετ με 20-25.

Στα δύο επόμενα σετ οι περσινές πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου έκαμψαν την αντίσταση των γηπεδούχων (14-25 και 13-25) δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον προπονητή τους να κάνει πολλές αλλαγές.

Οι παίκτριες και των δύο ομάδων έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στην άμυνα. Η επιθετική υπεροχή όμως των φιλοξενούμενων και το αποτελεσματικό σερβις τους ήταν τα στοιχεία που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα.

Στο τέλος του αγώνα οι αθλήτριες της Τελχινίδας γιόρτασαν με τούρτα-έκπληξη τα γενέθλια της αρχηγού τους,  Φαμπιόλας Τερζίου.

ΑΕΣΠ Φοίνικας – ΡΣΦΠ Τελχινίς 0-3 σετ σε 75΄(20-25 σε 30΄, 14-25 σε 24΄, 13-25 σε 21΄)

Φοίνικας: (Νίκος Αντωνιάδης) Στ. Λάου, Γ. Μαλιωτάκη, Β. Μπαλάκη, Κ. Κουκιά, Δ. Βόλα, Χρ. Κάππα, Μ. Σαΐτη, Δ. Κουκιά, Κ. Χατζηβάσιλα, Ε. Αρχαγγελίτη, Καλ. Κουκιά και Μ. Μαμαλίγκα.

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Φαμπιόλα Τερζίου, Ανθή Γκίκα, Ντιλέκ Χουσεΐν, Κατερίνα Δεληγιώργη, Μαριλιάνα Σούρδη, Δέσποινα Κρητικού, Ραφαηλία Κουφομανώλη (λ), Εύη Μανωλάκη (λ), Γιοζεφίνα Νταϊγα, Μελίνα Τερζή, Άννα Καπετάν Γεωργίου, Ηλέκτρα Βλαχοπούλου, Ειρήνη Παπακωνσταντίνου και Δήμητρα Βαρτζία.

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Σάββας Πάττας και η Ανθούλα Δόση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments