Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σαράντης: “Αισιοδοξώ ότι θα παίξουμε από τον Ιανουάριο”

Σαράντης: “Αισιοδοξώ ότι θα παίξουμε από τον Ιανουάριο”

0
Dodekanisos

Αισιόδοξος ότι θα είναι εφικτό να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας μέσα στον Ιανουάριο, εξέφρασε με δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας Μιχάλης Σαράντης. Συγκεκριμένα είπε:
“Αυτό που ασφαλώς έχει προτεραιότητα είναι να έχουμε υγεία και ο κόσμος να μπορεί να πηγαίνει στη δουλειά του. Το ποδόσφαιρο έρχεται μετά. Δεν ξέρω πότε θα έχουμε μια …καλύτερη κανονικότητα. Θεωρώ όμως ότι σύντομα θα είμαστε σε μια καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τώρα. Θα μπορέσουμε δηλαδή μέσα στον Ιανουάριο να κάνουμε προπονήσεις για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα μας. Είναι κάτι το οποίο περιμένουμε με ανυπομονησία”.

Αναφερόμενος στο κατά πόσο επηρεάζονται οι αθλητές από την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, είπε τα ακόλουθα:
“Η κατάσταση επηρεάζει πολύ τους αθλητές ειδικά τους ερασιτέχνες. Δεν είναι ωραίο το ότι σταματήσαμε το Μάρτιο και μετά από καιρό κάναμε προετοιμασία. Ξεκινήσαμε κανονικά και πάνω που αρχίζαμε να βρίσκουμε ρυθμό έγινε αυτό που έγινε με αποτέλεσμα να μας πηγαίνει πλέον πάρα πολύ πίσω. Θεωρώ ότι και να ξεκινήσουμε θα αργήσουμε να βρεθούμε σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση ενώ θα υπάρχει και ο φόβος των τραυματισμών. Και φυσικά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα γενικότερα. Είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε. Περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα”.

Ο Μιχάλης Σαράντης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Από τη στιγμή που η επιδημιολογική κατάσταση της περιοχής μας είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας, ίσως θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να κάνουμε έστω προπονήσεις για να αποφύγουμε άλλα πράγματα στο μέλλον όπως είναι οι τραυματισμοί. Από την άλλη, ποια θα ήταν η διαφορά να παίζαμε και αγώνες, από τη στιγμή που θα κάναμε προπονήσεις; Ειλικρινά δεν ξέρω να απαντήσω. Πρέπει να κάνουμε υπομονή για να μπορέσουμε να βρούμε και πάλι την κανονικότητα μας. Νομίζω ότι θα βγούμε όμως όλοι πιο δυνατοί απ’ όλο αυτό. Δεν θεωρώ ότι ο κορωνοϊός θα αλλοιώσει το …dna του ποδοσφαίρου. Τα πράγματα θα είναι και πάλι όπως τα ξέραμε και ακόμα καλύτερα. Θα περάσει όμως κάποιος χρόνος”.

Όσον αφορά to φετινό ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα είπε:
“Η ομάδα μου είχε να αγωνιστεί δέκα χρόνια στην Κατηγορία και το περιμέναμε πως και πως. Προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Στις πρώτες τρεις αγωνιστικές είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Στην πρεμιέρα παίξαμε μέσα στην Κω με την Αναγέννηση Ασφενδιού και έχουμε μια πικρία διότι ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ με 3 – 1 δεχθήκαμε στα τελευταία λεπτά δυο γκολ. Στη συνέχεια παίξαμε με τον ΑΕΡΑ που έχει μια από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη ομάδα του ομίλου μας και εν συνεχεία πήγαμε στα Μαριτσά για να παίξουμε με μια ομάδα με ιστορία στην Α΄ Κατηγορία που φέτος έχει τρομερό ρόστερ και πολύ καλό προπονητή. Χάσαμε στα παιχνίδια αυτά και σε αυτά που θα ερχόντουσαν, ας το πούμε πιο βατά, περιμέναμε να ήμαστε ανταγωνιστικοί. Ο στόχος είναι να σωθούμε./ Όλοι οι παράγοντες είναι κοντά μας. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και έχουμε έναν καινούργιο προπονητή. Δουλεύουμε πολύ καλά και είμαστε σε καλό δρόμο. Είναι ερωτηματικό βέβαια το πως θα είμαστε μετά την καραντίνα αλλά με βάση τις τελευταίες εμφανίσεις μπορώ να πω ότι είμαστε σε καλό δρόμο”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments