Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αγχωτική νίκη του Ηρακλή Μ.

Αγχωτική νίκη του Ηρακλή Μ.

0
iraklis_as_xalkis
Dodekanisos
Νίκη μέσα στην έδρα του με 1-0 πήρε ο Ηρακλής Μ. επί της Χάλκης η οποία είναι από τις ομάδες εκείνες του πρωταθλήματος που ενώ παίζει ωραία μπάλα αδικείται από τα αποτελέσματα. Αυτό που κατά τη γνώμη μας της λείπει είναι εκείνη η ηγετική φυσιογνωμία δηλαδή ο παίχτης βαρόμετρο που θα κάνει τα δικά του και θα τραβήξει και την υπόλοιπη ομάδα μαζί του. Παρόλα αυτά οι Χαλκήτες έχουν παίχτες εργάτες που λειτουργούν σαν οικογένεια και σίγουρα κάπου παρακάτω θα δικαιωθεί. Τώρα στα καθαρά αγωνιστικά να πούμε πως στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν με τη φόρα της έδρας, απέκτησαν μια ελαφρά υπεροχή, αλλά οι φιλοξενούμενοι κρατώντας τις αποστάσεις έλεγχαν το παιχνίδι και δειλά δειλά  έβγαιναν μπροστά. Παρόλα αυτά καμία από τις δύο ομάδες δεν έκανε την υπέρβαση μέχρι την εκπνοή του ημιχρόνου που έληξε 0-0. Στην επανάληψη οι Μαριτσενοί ανέβασαν στροφές και ευτύχησαν να προηγηθούν με πέναλτι του Παπακωσταντή στο 47′ ,ενώ η Χάλκη λίγο παρακάτω(55′) έχασε την απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσει με το ίδιο τρόπο μετά από πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Σιδεράτος. Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι πίεσαν για το δεύτερο γκολ, αλλά οι Χαλκίτες δεν το έβαλαν κάτω και ενώ πίεσαν στο τέλος δίνοντας σε όλους την εντύπωση πως τουλάχιστον δε θα έφευγαν ηττημένοι, δε τα κατάφεραν με αποτέλεσμα η απογοήτευση πλέον να είναι εμφανής στα πρόσωπα τους, καθώς για μια ακόμη αγωνιστική έμειναν μακριά απ’τη νίκη.
Φάσεις/γκολ
19′ Ο Κάργας βγήκε στην αντεπίθεση με τον Τσούφιο να τον κυνηγάει και να το κόβει τη μπάλα πριν προλάβει να σουτάρει.
27′ Ο Σιδεράτος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Κάργας έπιασε την κεφαλιά την οποία απόκρουσε ο Κοσμάς.
30′ Ο Πανούσης βγήκε τετ-α-τετ με τον Κοσμά αλλά δεν πλάσαρε σωστά στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.
47′ Ο Φραγκάκης ανέτρεψε τον Καρίκη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής σφύριξε την παράβαση. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Παπακωσταντής ανοίγοντας στο σκορ 1-0.
49′ Ο Κυρκόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Νασόπουλος έβαλε το πόδι του και ανέκοψε την πορεία της μπάλας πέφτοντας στο έδαφος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να αλλάξει πόδια και να περάσει στην κατοχή του Βασιλώτου που έκανε το σουτ, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
53′ Ο Μπιλιάς έβγαλε σέντρα από δεξιά στον Καρίκη που πριν προλάβει να κάνει το σουτ , πρόλαβε και μάζεψε ο Φραγκάκης.
55′ Ο Κοσμάς ανέτρεψε τον Σιδεράτο μέσα στην περιοχή με αποτέλεσμα ο διαιτητής να βγάλει την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του και να δώσει την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος ο Σιδεράτος με τον Κοσμά να πέφτει στη σωστή πλευρά και να διώχνει τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα.
70′ Ο Κάργας κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή σε ένα πολύ καλό σημείο του γηπέδου και ανέλαβε να το εκτελέσει ο Μπιζάτης, ο οποίος το έστειλε κατευθείαν στην αγκαλιά του Κοσμά.
78′ Ο Μπιζάτης συνδυάστηκε ωραία με το Τσιπιζίδη που βγήκε στην επίθεση έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Παπακωσταντής έβαλε το πόδι του και ανέκοψε την πορεία της μπάλας.
81′ Ο Μπιζάτης βγήκε στην αντεπίθεση με το Κυρκόπουλο να τον ακολουθεί και να προσπαθεί να τον σταματήσει τραβώντας του τη φανέλα. Αυτό έπεσε στην αντίληψη του διαιτητή που σφύριξε την παράβαση και έστησε τη μπάλα για τον Νασόπουλο που ανέλαβε  να εκτελέσει το φάουλ, το οποίο δεν είχε τύχη αφού κατέληξε για ακόμη μια φορά στην αγκαλιά του Κοσμά.
82′ Ο Τσαλώλης από αριστερά έβγαλε σέντρα στην καρδιά της άμυνας , με τον Καρίκη να πηδάει  να μη πιάνει την κεφαλιά ενώ βρισκόταν πολύ κοντά στο τέρμα.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Μπιλιάς, Καρίκης, Κρομύδας και από τους φιλοξενούμενους οι Μπιζάτης, Τσιπιζίδης, Νασόπουλος.
Πολύ καλή η διαιτησία του Πατσιόπουλου με βοηθούς τους Πλακογιάννη και Παπαγιαννίδη.
Ηρακλής Μ. :Κοσμάς, Κουτσουμπάρης (34′ Κυρκόπουλος), Λορέντζος, Καρακώστας, Παπακωσταντής, Τσούφιος, Χειμωνέττος(54′ Τσαλώλης), Μπιλιάς, Καρίκης, Βασιλώτος(75′ Γιακουμάρος), Κρομύδας.
Χάλκη: Φραγκάκης, Σπύρου, Καμπούρης, Φωτιάδης(82′ Παλάζης), Μπιζάτης, Κάργας, Νασόπουλος, Ψαράς, Σιδεράτος, Τσιπιζίδης(90′ Παπαλαζάρου), Πανούσης(75′ Γουλόπουλος).
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments