Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αγχωτική νίκη του Διαγόρα στο Βάτι

Αγχωτική νίκη του Διαγόρα στο Βάτι

0
diagoras aera1
Dodekanisos

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Γ.Σ. Διαγόρας στο Βάτι. Αν και ξεκίνησε καλύτερα από τον αντίπαλο του και είχε τον πλήρη έλεγχο σχεδόν σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου πετυχαίνοντας μάλιστα και δυο τέρματα, αγχώθηκε πολύ λόγω του ότι οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2 – 1 και εμφανίστηκε ιδιαίτερα αγχωμένος στο δεύτερο ημίχρονο. Στο διάστημα αυτό και παρά το ότι οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί, οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη, λόγω του άγχους, υπέπεσαν σε πολλά λάθη με αποτέλεσμα να ξαναβάλουν τον αντίπαλο τους μέσα στο παιχνίδι. Τελικά τέλος καλό όλα καλά για τους «κυανέρυθρους» της Ρόδου η οποία επέστρεψαν στις επιτυχίες λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΑΕΡΑ. Ο προβληματισμός όμως που υπάρχει έχει να κάνει με το ότι με βάση την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» ευκολότερα τον αγώνα και να μην χρειαστεί να αγχωθούν για να πάρουν το «τρίποντο». Το σκορ άνοιξε στο 12’ ο Ζουρούδης με πέναλτι (0 – 1). Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο ίδιος όταν ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή. Στο 32’ ο Μαϊλης με ένα πολύ όμορφο σουτ διπλασίασε (0 – 2) τα τέρματα της ομάδας του αλλά στο 44’ ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και με κοντινό πλασέ (ανάμεσα στους δυο κεντρικούς αμυντικούς) μείωσε σε 1 – 2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Αναστασάς, Μ. Ζωάννου (87’ Ζαχαριάς), Ι. Ζωάννου, Αδάμος, Γιαννακόπουλος, Ζουρούδης (86’ Αποστόλου), Ντόστι, Παπαδόπουλος, Θ. Παπουρδάνος, Κώστας, Φτάκλας (83’ Αγγ. Παπουρδάνος)
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σκυλλάς, Τσοπανάκης, Μπαούρης (70’ Ξύπας), Τσελεπίδης, Σαλαμαστράκης, Μαίλης, Επιφάνης, Πεταυράκης, Κουλούμπρης, Ζουρούδης, Ιμεραλιλάϊ (89’ Μιχάϊ)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments