Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αγχωτική νίκη στο 89′!

Αγχωτική νίκη στο 89′!

0
asteras masaron
Dodekanisos

Όμορφο παιχνίδι έγινε στα Μάσσαρι όπου είχε να προσφέρει πέντε συνολικά γκολ και πολλές συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο που το παρακολούθησε. Τελικά ο τοπικός Αστέρας επικράτησε του Αθλητικού Συλλόγου της Τήλου με 3 – 2 και πήρε τους βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ μαχητικοί και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, «ακουμπώντας» τη μεγάλη έκπληξη. Είναι χαρακτηριστικό ότι δέχθηκαν το γκολ της ήττας στο 89’. Οι γηπεδούχοι πάντως είχαν σε όλη την διάρκεια για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους, ειδικά στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου όπου δημιούργησαν και πολλές ευκαιρίες. Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Μουσακίνιας ( 1 – 0) αλλά στο 28’ μετά από φάουλ του Μόσχου, ο Νικολής από κοντά πέτυχε το 1 – 1. Μάλιστα λίγο αργότερα (στο 34’) οι Τηλιακοί έκαναν το 1 – 2 όταν ο Μόσχου με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 65’ μετά από παράλληλη σέντρα του Σκούμπρου, ο Μουσακίνιας και πάλι με πλασέ έκανε το 2 – 2 και στο 89’ ο Σοφοκλής Σκυλλαράκης πέτυχε το τελικό 3 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Διακοφιλιππής (Λάμπρου, Λατσός)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Νεσγός, Λαγοπάτης, Κυριακάκης, Σκούμπρος, Μπάρτζος (60’ λ.τ. Κιλασίν), Κουρμαδιάς, Μπόσινας, Μυλωνάς (79’ Χατζηκώστας), Καρτάλης (72’ Σοφ. Σκυλλαράκης), Δεληγιάννης, Μουσακίνιας
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Αγγελιδάκης, Ρούκος, Οίκουτας, Σακελλάρης Ηρ., Οικονόμου, Νικολής, Χριστοφής, Κωστίδης, Νικολής, Καβουκλής (60’ Σακελλάρης Κυρ.), Μόσχου (85’ λ.τ. Μηλιός), Σακελλάρης Κων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments