Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αγχώθηκε για να νικήσει…

Αγχώθηκε για να νικήσει…

0
11
Dodekanisos

Έχοντας για φύλακα – άγγελο του τον Σάββα Καρπαθάκη, ο Κολοσσός Κάστρου κέρδισε με 3 – 1 τον Άγιο Λουκά Αφάντου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων και πήρε έτσι άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Η ομάδα του Κώστα Πάττα …τα βρήκε μπαστούνια απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα του Γιώργου Μπακίρη η οποία μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ ενώ μέχρι το 82’ το σκορ ήταν 1 – 1! Το σκορ άνοιξε ο Τζιαρά στο 33’ (0 – 1) με πλασέ και ο Κολοσσός ισοφάρισε στο 61’ με τον Λυριστή με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Τριπολίτης όταν ανατράπηκε από τον Καλανδράνη.  Στο 82’ ο Χατζησεβαστός από κοντά έλυσε …το γόρδιο δεσμό (2 – 1) και στο 90’ ο Τριπολίτης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1. Ο Καρπαθάκης έκανε την απόκρουση του αγώνα και μάλιστα διπλή στο 61’. Ο Κανέλος σούταρε δυο συνεχόμενες φορές από κοντά όμως ο Καρπαθάκης του είπε και τις δυο όχι! Σημειώνεται πως ο Τριπολίτης στο 66’ με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Κυρίτσης και «βοηθοί» του ήταν οι Σταμάτης Γιακουμάκης και Βουτσάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καρπαθάκης, Σαββίδης, Χατζησεβαστός, Έλληνας, Αγγελάκης, Μαννάκης Ελ., Λυριστής, Θεοδώρου (83’ Χατζηκαλημέρης), Τριπολίτης, Παπαγεωργίου (46’ Μαννάκης Ξ.), Οικονομίδης (46’Κώστας).
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ:  Καλανδράνης, Σακελλάρης, Χατζαντώνης (83’ Νικολής), Καλογήρου Χ., Καλογήρου Ε., Κανέλλος (89’ Σφουγγαριστός), Καππάκας, Μπάλλα, Αθηναίος, Τζιαρά, Λυριστής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments