Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Άγρια ομορφιά στις Φάνες!

Άγρια ομορφιά στις Φάνες!

0
akousilaos agios1
Dodekanisos

Παιχνίδι με άγρια ομορφιά έγινε στις Φάνες όπου ο τοπικός Ακουσίλαος επικράτησε με 3 – 2 της Θύελλας Πυλώνας, πετυχαίνοντας το νικητήριο του γκολ στο 90’ Η αναμέτρηση ήταν εξ’ αναβολής της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας (2ος όμιλος). Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή αλλά το σκορ άνοιξε κόντρα στη ροή του αγώνα η Θύελλα. Στην επανάληψη, ο Ακουσίλαος μπήκε πάρα πολύ δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει, όμως στην αμέσως επόμενη επίθεση, η Θύελλα βρήκε τον τρόπο να πάρει και πάλι το προβάδισμα. Οι Φανενοί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη όμως και επιδεικνύοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα κατάφεραν να «γυρίσουν» το παιχνίδι με δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Διαιτητής ήταν ο Στέργος Γιακουμάκης (Ροδίτης, Μπέκας). Στο 79’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κουφός για επικίνδυνο παίξιμο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Παπαθεοδώρου, Κοκκάρης, Χoυσενάϊ, Χουρδάς (71’ Τσαλίκης), Μπαλής, Τσίγκριλας, Σάββενας, Παντελίδης, Κουντουράκης, Σάββας (51’ Κάβουρας), Τζεμανάκης (81’ Φρούμης)
ΘΥΕΛΛΑ: Μαγκίνοβ, Κλημαντής, Καραμαρίας, Βασιλάκης, Χαμιτάϊ, Κουφός, Σφίλα, Ιβάνωφ (66’ Τζέτα), Ζολτάν, Λούλος, Χρυσαφίνης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments