Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Αγωνία μέχρι τις 29 Ιουνίου

Αγωνία μέχρι τις 29 Ιουνίου

0
epo
Dodekanisos

Σχεδόν δύο μήνες πρέπει να κάνουν υπομονή οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, οι οποίες υποβιβάστηκαν από το φετινό πρωτάθλημα στο τοπικό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στην τελευταία της συνεδρίαση η Ε.Ε. της ΕΠΟ αποφάσισε το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής να διεξαχθεί με τους ίδιους ομίλους αλλά με αυξημένο αριθμό ομάδων, κάτι που είχε προβλεφθεί από την περυσινή χρονιά, όμως 16 ομάδες δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με μικρό αριθμό ομάδων(11).

Ωστόσο οι αποφάσεις της Ε.Ε. θα πρέπει να εγκριθούν και από την γενική συνέλευση της ομοσπονδίας, η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου. Εάν όμως πάλι μεγάλος αριθμός(16) ομάδων δεν δηλώσει συμμετοχή τότε οι ομάδες που υποβιβάστηκαν φέτος θα αγωνιστούν στα τοπικά τους πρωταθλήματα.

Ο μαγικός αριθμός που θα δώσει την παραμονή των ομάδων είναι το 3, αφού αν μόνο τρεις ομάδες δεν δηλώσουν συμμετοχή, τότε το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 8 ομίλους αλλά με 14 ομάδες έκαστος.

Εάν όλα τα παραπάνω συμβούν, τότε η Δωδεκάνησος θα εκπροσωπηθεί στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με 4 ομάδες( Διαγόρας, Ιάλυσος, Ρόδος και ο φετινός πρωταθλητής της Α΄ κατηγορίας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments