Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Αγώνες tae kwon do στην Κω

Αγώνες tae kwon do στην Κω

0
karate kos
Dodekanisos

Από τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφάλου Κω, πήραμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου:
«Ο Σύλλογος με την πολύτιμη βοήθεια και συνεισφορά του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. και του Τμήματος Αθλητισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Νοεμβρίου τη Πανδωδεκανησιακή Φιλική Συνάντηση Συλλόγων Τάεκβοντο στο κλειστό γυμναστήριο της Κω.

        Στη Συνάντηση χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στα Δωδεκάνησα, ο ηλεκτρονικός θώρακας της DAΕ DΟ, του συστήματος των ολυμπιακών αγώνων και συμμετείχαν 100 αθλητές και 5 αθλητικοί σύλλογοι, ο Π.Α.Σ. Σπάρτακος, ο  Α.Σ. Ήφαιστος Νισύρου, ο Α.Σ. Καλύμνου, ο Α.Σ. Δύναμη Καλύμνου και ο Σύλλογός μας.

        Ο σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές/αθλήτριες για την προσπάθεια τους και για την κατάκτηση της 1ης θέσης στη Συνάντηση με 22 μετάλλια (11 χρυσά, 5 ασημένια, 7 χάλκινα).

        Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές μας για τον κόπο και την προσπάθειά τους να μεταδώσουν τις γνώσεις τους, το ευ αγωνίζεσθαι, την ευγενής άμιλλα και τη πειθαρχία.

        Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του ΔΟΠΑΒΣ και το προσωπικό του για την υποστήριξη του στη διοργάνωση, και τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον περιφερειακό σύμβουλο κ. ΔΡΑΚΙΟΥ Μιχαήλ για την πολύτιμη βοήθειά του στην επιτυχία της διοργάνωσης.

        Τέλος ο Σύλλογος εύχεται στους αθλητές του πάντα επιτυχίες και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.»

φωτογραφία: taekwondo-kefalos.blogspot.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments