Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Αγώνας επίδειξης στο Ροδίνι

Αγώνας επίδειξης στο Ροδίνι

0
toksovolia rodini
Dodekanisos

Οι σύλλογοι της Ρόδου ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ και ΦΛΟΓΑ ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας εθελοντών για την αναγέννηση του πάρκου του ΡΟΔΙΝΙΟΥ πραγματοποίησαν με εξαιρετική επιτυχία επίδειξη Τοξοβολίας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Στην επίδειξη συμμετείχαν πάνω από 70 παιδιά και αρκετοί ενήλικες και γονείς. Για άλλη μια φορά η Τοξοβολία απέδειξε την δημοφιλία της και ότι έχει πλέον ριζώσει για τα καλά στο νησί μας.
Οι σύλλογοι τοξοβολίας ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ και ΦΛΟΓΑ στηρίζουν την προσπάθεια των εθελοντών ανάδειξης και ενεργοποίησης του πάρκου που τόσες δυνατότητες έχει να συμβάλει όχι μονό στην αναψυχή των συμπολιτών μας και των τουριστών αλλά μπορεί να συμβάλει και στην αθλητική ανάπτυξη και καλλιέργεια. Οι σύλλογοι ευχαριστούν τους διοργανωτές για την ευκαιρία που τους δόθηκε για την προβολή του αθλήματος και τους συγχαίρουν για την πρωτοβουλία και την καλή διοργάνωση που πρόσφεραν στους πολίτες του νησιού μας και ότι θα ανταποκριθούν σε κάθε κάλεσμα για την ανάδειξη του πάρκου και στην καθιέρωση αθλητικών δραστηριοτήτων στο μοναδικό αυτό χώρο. Η επίδειξη έγινε από τον προπονητή Σάββα Κηπουρό με βοηθό τον Γιάννη Εξαδάκτυλο.
Την προσπάθεια στήριξαν το ξενοδοχείο ΕΛΑΦΟΣ του Προφήτη Ηλία και τα εκπαιδευτήρια πληροφορικής FUTUREKIDS.
Περισσότερες πληροφορίες για το Ολυμπιακό άθλημα της Τοξοβολίας: τηλ 6936618366

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments