Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Αγώνας επίδειξης από τον Γ.Σ.Δωδεκάνησο

Αγώνας επίδειξης από τον Γ.Σ.Δωδεκάνησο

0
dodekanisos karotsi
Dodekanisos

O Γ.Σ Δωδεκάνησος θα δώσει αγώνα επίδειξης την Κυριακή 30/10 και ώρα 11 π.μ. στον προαυλειο χώρο του 3ου δημοτικού σχολείου Αφάντου, στο πλαίσιο των συνεχών δραστηριοτήτων του για την ευαισθητοποίηση του φίλαθλου κόσμου σχετικά με το άθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο.
Ο αγώνας διεξάγεται για κοινωνικό σκοπό και πιο συγκεκριμένα για να συγκεντρώθούν πλαστικά καπάκια με τα οποία θα αγοραστούν αμαξίδια καθώς και για να συγκεντρωθούν τρόφιμα που θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε συνεργασία με τον τομέα κοινωνικής μέριμνας της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου, με την δημοτική αρχή του δημοτικού διαμέρισματος Αφάντου, με την Α’ βάθμια και Β’ βάθμια εκπαίδευση καθώς και με τους πολιτιστικούς και αθλητικούς σύλλογους – “Σύλλογος Πολιτισμού και Περιβάλλοντος -Παναγία Καθολική” – “Α.Ε.Ρ.Α” – ¨Σύλλογος Νέων Αφάντου¨ – “Αθλέτικο – Άγιος Λουκάς”- “Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Αφάντου”.
Για τους λόγους αυτούς, ο Γ.Σ Δωδεκάνησος καλεί στην εκδήλωση όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το συναρπαστικό άθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο, κυρίως δε τα νέα παιδιά ώστε να συμμετέχουν μαζί με τους αθλητές στον αγώνα επίδειξης .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments