Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αγκαλιά με την άνοδο ο Ποσειδώνας!

Αγκαλιά με την άνοδο ο Ποσειδώνας!

0
poseidonas agkalia
Dodekanisos

Αγκαλιά με την άνοδο στην Α’ Κατηγορία βρίσκεται ο Ποσειδώνας! Η ομάδα της Καρπάθου επικράτησε σήμερα με 2 – 0 του Αστέρα Μασσάρων σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off της Β’ Κατηγορίας και ουσιαστικά «σφράγισε» ένα από τα δυο εισιτήρια της ανόδου δεδομένου ότι η ομάδα του Ηρακλή Λάρδου αναμένεται να μην τυαξιδέψει στο νησί της Καρπάθου. Η ομάδα της Καρπάθου που έχει δεκαπέντε χρόνια να παίξει στην κατηγορία των «μεγάλων» του τοπικού μας, δεν μπορεί πλέον να χάσει την πολυπόθητη άνοδο. Το παρών στο γήπεδο Πηγαδίων όπου έγινε το παιχνίδι έδωσαν περίπου 600 θεατές οι οποίοι έδωσαν ώθηση στους παίκτες του Γιάννη Καραμηνά για να φθάσουν στη νίκη. Το 1 – 0 πέτυχε ο Τσιαβέλης στο 11’ και το 2 – 0 ο Χριστοδούλου στο 77’.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σταμάτης Αντωνάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: (Γιάννης Καραμηνάς): Μαργαρίτης, Κούτολο, Φουντής, Χατζημανώλης, Γ. Σπανός, Νασόπουλος, Μαντινάος (70’ Χριστοδούλου), Τσιαβέλης, Πανάρετος, Μ. Σπανός, Σταυριανός (61’ Ρενάτο)
ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Παπαδόπουλος): Διάκουλας, Σκούμπεος, Μπάρτζος, Λαγοπάτης, Κιλασίν, Παπαδόπουλος, Μυλωνάς, Κυριακάκης, Μουσακίνιας, Καρτάλης (57’ Λούπος), Σκυλλαράκης (63’ Δεληγιάννης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments