Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Άγιος Γεώργιος: Πρόσθεσε στο δυναμικό του και τον Ρούφα

Άγιος Γεώργιος: Πρόσθεσε στο δυναμικό του και τον Ρούφα

0
Dodekanisos

Μια ακόμα μεταγραφή ανακοίνωσε ο Άγιος Γεώργιος ο οποίος ενισχύεται και άλλο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικά: “Η Διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Τσαμπίκου Ρούφα που θα ενισχύσει την ομάδα μας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Την περασμένη σεζόν ο νεαρός αμυντικός είχε “γεμάτη” παρουσία στην πρώτη κατηγορία με την φανέλα του Άρη, αγωνιζόμενος κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά και στο κέντρο αυτής.

Μάλιστα ήταν εκ των διακριθέντων ποδοσφαιριστών της επιτυχημένης πορείας των Αρχαγγελιτών και γι’ αυτό άλλωστε κλήθηκε από τον προπονητή της εθνικής ομάδας κωφών και συμμετείχε στους αντίστοιχους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας. Πέρα από καλός ποδοσφαιριστής είναι ένα εξαιρετικό παιδί, μαχητής της ζωής και είμαστε χαρούμενοι που εντάχθηκε στο ρόστερ μας. Αυτή είναι η δεύτερη του “θητεία” στη Μαλώνα, αφού και την σεζόν 2015- 2016 είχε φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Καλωσορίζουμε τον Τσαμπίκο στη μεγάλη οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments