Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άγιος Γεώργιος Μαλώνας: “Ήρθαμε για να μείνουμε!”

Άγιος Γεώργιος Μαλώνας: “Ήρθαμε για να μείνουμε!”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στον Ηρακλή Μαριτσών, εξέδωσε ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:
“ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ: “ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ”!
Υ.Γ. Όταν στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, βλέπεις τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να πέφτουν στο έδαφος από απογοήτευση επειδή ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις από μια ομάδα όπως ο Ηρακλής Μαριτσών με στόχο πρωταθλητισμού, τότε υπάρχει λόγος να χαμογελάμε και να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον!
Υ.Γ. 2 ΣΑΡ είσαι εδώ και ελπίζουμε να σε κάναμε χαρούμενο. Οι ΑΚΟΝΤΙΣΤΕΣ δεν σε ξέχασαν!
Υ.Γ. 3 Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που έδωσε το παρών και ελπίζουμε να πληθαίνει παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτή η ομάδα πραγματικά το αξίζει!
Υ.Γ. 4 Καλή συνέχεια στο φίλο σωματείο του Ηρακλή Μαριτσών που πραγματικά έχουν μια εξαιρετική ομάδα και η ισοπαλία αυτή έχει μεγαλύτερη αξία για εμάς.
Υ.Γ. 5 Ευχαριστούμε τον Βαγιανό Γαμβρούδη και στην εταιρία του υπηρεσιών ασφαλείας G8 SECURITY SERVICES, για την εξαιρετική δουλειά του στην είσοδο του γηπέδου σχετικά με την είσοδο των φιλάθλων και την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.
Υ.Γ. 6 Σάσα και παίκτες είστε μάγκες. Κάτω από δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας το καλοκαίρι, δείξατε ότι έχετε τσαγανό. Τιμάτε με τον καλύτερο τρόπο την κιτρινόμαυρη φανέλα και τον Άγιο στο στήθος. Περιμένουμε ανάλογη συνέχεια… “

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments