Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άγιος Γεώργιος: H τελευταία προπόνηση πριν από την καραντίνα

Άγιος Γεώργιος: H τελευταία προπόνηση πριν από την καραντίνα

0
Dodekanisos

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από την καραντίνα στην οποία μπαίνει για δεύτερο φορά η χώρα μας πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας. Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου των “κιτρινόμαυρων” στο οποίο υπεύθυνος είναι ο συνάδελφος Κώστας Πατούδης:

“Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η τελευταία προπόνηση του Αγίου Γεωργίου μέχρι νεωτέρας, μετά τη νέα καραντίνα που ξεκινάει από αύριο σε όλη την επικράτεια της χώρας.
Ο σύλλογος μας σεβόμενος τα μέτρα για τη μη διασπορά του κωρονοϊού, αποφάσισε να μην συνεχιστούν οι προπονήσεις και οι παίκτες μας έδωσαν σήμερα το παρών στο γήπεδο, ενώ μετά τους περίμενε μια έκπληξη.
Ο τεχνικός της ομάδας, Σάσα Γιόνοβιτς αποφάσισε να τους κάνει το… τραπέζι μαζί με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου και ιδιοκτήτη του Κέντρου Κρέατος & Τιμής, Γιώργο Οικονομάκη.
Το “μενού” ήταν πλούσιο και περιλάμβανε σουβλάκια, κεμπάπ, λουκάνικα, σεφταλιές, διάφορα ορεκτικά και φυσικά μπύρα!
Άπαντες πέρασαν ευχάριστα, συζήτησαν για διάφορα θέματα και ευχήθηκαν να περάσει το συντομότερο δυνατό αυτός ο… εφιάλτης και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και στα γήπεδα.
Η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει για ακόμη μια φορά το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου μας.
Η Διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας εύχεται υγεία σε όλο τον κόσμο, υπομονή και κουράγιο για να το ξεπεράσουμε όλοι μαζί”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments