Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αγγλικό σκορ στ’ Αφάντου

Αγγλικό σκορ στ’ Αφάντου

0
aera_omada
Dodekanisos
Ευκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό 4 – 3 ο ΑΕΡΑ κέρδισε στο γήπεδο Αφάντου τον Φοίβο Κρεμαστής. Οι «κόκκινοι» του Βαγγέλη Χοσάδα που σε γενικές γραμμές είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα πιο άνετο σκορ αν δεν «έπεφταν» πάνω στον πολύ καλό Στεργενάκη ο οποίος παρά τα γκολ που δέχθηκε έκανε πολλές και καθοριστικές αποκρούσεις. Ο Φοίβος «κατέβηκε» με πολλές «ρεζέρβες» οι οποίες άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Τα γκολ
Στο 15’ ο Μοσχής με διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1 – 0
Στο 43’ από πάσα του Κατσαρή από τα δεξιά, ο Στεργαλάς με συρτό σουτ πέτυχε το 2 – 0.
Στο 44’ ο Γιώργου αυτή την φορά πάσαρε στον Λυριστή ο οποίος σούταρε και αφού η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα και έτσι έγινε το 3 – 0.
Στο 51’ ο Γιώργου, εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των φιλοξενουμένων και με σουτ από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0
Στο 67’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπούτσκα από τα αριστερά, ο Λευτέρης Δράκος έκανε την κεφαλιά αλλά ο Καρπαθάκης απόκρουσε τη μπάλα. Στην επαναφορά της όμως έφθασε στον Δημητρόπουλο ο οποίος με σουτ έκανε το 4 – 1.
Στο 70’ ο Δημητρόπουλος σέντραρε από τα δεξιά και ο Λευτέρης Δράκος κοντινό πλασέ μείωσε σε 4 – 2.
Στο 85’ ο Λευτέρης Δράκος  με κεφαλιά πάσα «βρήκε» τον Δημητρόπουλο ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 3
Καλή ήταν η διαιτησία του Τσοπανάκη (Δουλγέρης, Ροδίτης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Καρπαθάκης, Κατσαρής, Καλογήρου, Σαμαράς, Αντωνίου (46’ Διακάκης), Κυριαζής (60’ Γιακουμάκης), Γιαννακάκης, Μοσχής (53’ Λατσός), Γιώργου, Στεργαλάς, Λυριστής
ΦΟΙΒΟΣ: Στεργενάκης, Κουδούνης (69’ Φτάκλας), Ντόστι, Χαρικιόπουλος, Τομάνι (46’ Δημητρόπουλος), Πάρις Δράκος, Ορφανίδης, Στρατής, Λευτέρης Δράκος, Μπούτσκα, Στέργου (46’ Άρσι)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments