Αρχική Αθλητικά νέα Αγγλία: Το 25% των παικτών της EFL δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί

Αγγλία: Το 25% των παικτών της EFL δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί

0
Dodekanisos

Το 25% των ποδοσφαιριστών της Αγγλικής Football League (EFL) που αγωνίζονται στις κατηγορίες της, δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού

Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει συλλέξει από τον Νοέμβριο η EFL και τα οποία αναδημοσιεύει το Αγγλικό bbc.com, το 75% των παικτών είτε είναι πλήρως εμβολιασμένο, είτε είχε προβεί σε μία δόση εμβολιασμού ή σκόπευε να εμβολιαστεί. Από το συγκεκριμένο ποσοστό, το 59% έχει κάνει δύο δόσεις, το 10% μία δόση ενώ το 6% ήταν έτοιμο να εμβολιαστεί για πρώτη φορά. 

Επιπλέον, υπάρχει και ένα ποσοστό της τάξης του 25% των ποδοσφαιριστών, που προς το παρόν δεν σκοπεύει να προβεί στον εμβολιασμό του. Συγκριτικά, από τον Οκτώβριο, το 81% των παικτών της Premier League είχαν κάνει τουλάχιστον μία δόση. Ενώ σε ποσοστό 68% είχαν χορηγηθεί δύο δόσεις. Σε όλη την Αγγλία το ποσοστό εμβολιασμού για υπό των 40 ετών είναι κάτω από 75%.

Θυμίζουμε ότι στις κατηγορίες της EFL (Championship, League One και League Two), αγωνίζονται 72 σύλλογοι (69 από την Αγγλία και τρεις από την Ουαλία). Το Σάββατο που πέρασε 14 ήταν οι αναμετρήσεις που αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments