Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Αγγλιά» στις Φάνες!

«Αγγλιά» στις Φάνες!

0
akousilaos atromitos
Dodekanisos

«Αγγλικό» σκορ σημειώθηκε στις Φάνες όπου Ατρόμητος Διμυλιάς και Ακουσίλαος Φανών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3 – 3. Το παιχνίδι, ειδικά στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ήταν διαφήμιση για το ποδόσφαιρο και κράτησε σε μεγάλη αγωνία τον φίλαθλο κόσμο που πήγε στο γήπεδο για να το παρακολουθήσει. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και «άνοιξαν» το σκορ μόλις στο 6’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ε. Γιορδαμνή. Ο Ακουσίλαος «απάντησε» στο 29’ με τον Ροδίτη (1 – 1), όμως ο Ατρόμητος πήρε και πάλι τα σκήπτρα στο σκορ στο 57’ με σέντρα σουτ του Καρπαθίου η οποία αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα (2 – 1). Στο 62’ μάλιστα ο Λοκάκης έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του όμως ο Ακουσίλαος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 70’ ο Γαλανός μείωσε σε 3 – 2 και στ0 88’ ο Τσίκης με πολύ ωραία προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 3 – 3.
Σημειώνεται ότι στο 29’ ο Ε. Γιορδαμνής με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βαγγέλης Κατσιδώνης (Δημήτρης Βουτσάς, Λάζαρος Δουλγέρης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Διακοδημητρίου, Αρφαράς, Κρητικός, Γεωργαντάς, Ζουρούδης (75’ Σπαχιού), Γουμαράς, Λολάκης, Ε. Γιορδαμνής (85’ Ν. Γιορδαμνής), Παστός, Φλεβάρης, Θηριάκης (51’ Χάσκας)
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Καρπαθίου, Τσίκης, Τριανταφύλλου, Λαπάκης, Κατσαράς, Μεγαλούδης (58’ Προβιάς), Κουγιός (86’ λ.τ. Σάββας), Κοκκάρης, Ροδίτης, Γαλανός, Καραμούτας (46’ Κώστας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments