Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Αγγλία και Ιταλία στο στοιχηματικό προσκήνιο

Αγγλία και Ιταλία στο στοιχηματικό προσκήνιο

0
Dodekanisos

Συνεχίζεται το φουλ πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, με αγώνες σήμερα σε Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία και όχι μόνο.

Μίλαν – Γιουβέντους

Περίπατος για τη Μίλαν απέναντι στη Λάτσιο στο «Ολίμπικο». Καθάρισε το ματς με τρία γκολ μέχρι το 60’ (Τσαλχάνογλου 23’, Ιμπραΐμοβιτς 34’ πέναλτι, Ρέμπιτς 59’) και στη συνέχεια έκανε συντήρηση δυνάμεων (0-3). Παρέμεινε στην 7η θέση που οδηγεί αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα αύξησε τη διαφορά από την 8η Βερόνα στους τέσσερις πόντους. Ακολουθεί την Κυριακή το εκτός έδρας με τη Νάπολι.

Τραυματίες οι στόπερ Μουσάκιο (18/0), Ντουάρτε (5/0) και ο εξτρέμ Καστιγέχο (19/1). Οριακά προλαβαίνει ο μεσοεπιθετικός Τσαλχάνογλου (27/5). Με 4-2-3-1 οι «ροσονέρι» με τον Ιμπραΐμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης και τους Σαλεμάκερς, Μποναβεντούρα, Τσαλχάνογλου στην τριάδα πιο πίσω του.

Στη Γιουβέντους, το δίδυμο «Ντιμπάλντο» βρήκε για μια ακόμα φορά δίχτυα και την οδήγησε στην άνετη νίκη επί της Τορίνο (4-1). Προηγήθηκε 2-0 με τα τέρματα του Ντιμπάλα στο 3’ και του Κουαδράδο στο 29’, δέχτηκε τη μείωση του σκορ με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο 61’ ο Ρονάλντο σκόραρε για πρώτη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ με τη φανέλα της Γιουβέντους έπειτα από 42 αποτυχημένες προσπάθειες και στο 87’ με αυτογκόλ ο Τζιτζί διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο +7 από τη Λάτσιο και στο +11 από την Ιντερ και φυσικά δύσκολα θα απειληθεί πλέον να χάσει το 9ο διαδοχικό σκουντέτο.

Συμπερασματικά, σημαντική η απουσία του Ντιμπάλα, σε πολύ καλή κατάσταση η Μίλαν όπως έδειξε και κόντρα στη Λάτσιο, όμως αυτή τη στιγμή η Γιουβέντους δεν παίζεται από καμία ομάδα στην Ιταλία. Εστω και δύσκολα περιμένουμε να προσθέσει ακόμα τρεις βαθμούς στο σακούλι της και να κάνει ένα ακόμα βήμα για το 9ο διαδοχικό σκουντέτο. Στο 2.19 το διπλό.

Αρσεναλ – Λέστερ

Πιο… ώριμη από ποτέ η Αρσεναλ, απέδρασε με το διπλό (0-2) από την έδρα της Γουλβς κι έκανε σημαντικό βήμα για την ευρωπαϊκή της έξοδο. Πολύ καλά στημένη από τον Αρτέτα, έπαιξε πολύ έξυπνα, ενώ προηγήθηκε στο 43’ μετά από ωραία ομαδική συνεργασία κι αφού στο 34’ είχε δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος οπισθοχώρησε ακόμα περισσότερο, αλλά άντεξε και στο 86’ καθάρισε την… μπουγάδα. Για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2017 πανηγυρίζει 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, οι οποίες συνδυάστηκαν με μηδέν παθητικό! Αξιο αναφοράς πως εντός έδρας έχει να ηττηθεί από τις 29 Δεκεμβρίου (5-1-0 έκτοτε).

Η Λέστερ, θύμισε κάτι από την ομάδα του πρώτου τετραμήνου -ως προς την αποτελεσματικότητα- και «πάτησε» την Κρίσταλ Πάλας (3-0 εντός έδρας) το Σάββατο. Επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 αγωνιστικές και διατηρήθηκε στην 3η θέση. Τώρα αναζητά το πρώτο διπλό της από την Πρωτοχρονιά (2 ισοπαλίες, 3 ήττες έκτοτε).

Πολύ σημαντική αναμέτρηση που πιθανώς να κρίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Αρσεναλ δείχνει να «στρώνει», απέκτησε αμυντική συνοχή και ομοιογένεια. Επιπροσθέτως, έχει εξαιρετική παράδοση στο γήπεδό της κόντρα στη Λέστερ, η οποία κινείται στη μετριότητα (παρά τη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας) και αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Ο άσος σε απόδοση 2.40 είναι ικανοποιητικός.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments