Αρχική Αθλητικά νέα «Αγγίζει» την εξάδα ο Αστέρας Τρίπολης

«Αγγίζει» την εξάδα ο Αστέρας Τρίπολης

0
Dodekanisos

Με ένα υπέροχο γκολ από τον Κέβιν Σόνι στο 41ο λεπτό ο Αστέρας Τρίπολης έκαμψε την αντίσταση του Βόλου, επικρατώντας του Θεσσαλικού συλλόγου με σκορ 1-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Είχαν ευκαιρίες για να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι, με καλύτερο το δοκάρι του Τομ φαν Βέερτ στο 20ο λεπτό.

Τρίτη σερί εντός έδρας νίκη (όλες με σκορ 1-0) για το σύνολο του Μίλαν Ράσταβατς. Πλέον ο Αστέρας «βλέπει» την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος σε αντίθεση με τον Βόλο που επιστρέφει γνώρισε ήττα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. 

Στα της αναμέτρησης, ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός με τον Αστέρα να αναλαμβάνει την την πρωτοβουλία των κινήσεων, να απειλεί αλλά χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο. Ωστόσο, ο Βόλος ήταν που είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες ακόμα και για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά στο 20’, όταν ο Φαν Βέερτ από περίπου 35 μέτρα επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Νίκο Παπαδόπουλο, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι! Δευτερόλεπτα αργότερα, το δυνατό σουτ του Ρεγκατέν απομάκρυνε με δυσκολία σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αστέρα. Ο οποίος είχε απάντηση και στην κοντινή κεφαλιά του Τάσου Τσοκάνη στο 34’, με τον Ρεγκατέν να αστοχεί εξ επαφής στην εξέλιξη της φάσης. Ο Αστέρας αφυπνίστηκε, με τον Κότνικ να απομακρύνει σε κόρνερ το αριστερό σουτ του Φεντερίκο Αλβαρες στο 36ο λεπτό. Εν τέλει, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με καταπληκτική κίνηση και ωραίο τελείωμα του 23χρονου Καμερουνέζου επιθετικού, για το 1-0 στο 41ο λεπτό.   

Το δεύτερο μέρος δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο. Εξαίρεση το δίλεπτο 77’-78’, με τον Βόλο να έχει δύο διαδοχικές ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση. Όμως το πρώτο σουτ του Φεράρι έδιωξε με γροθιές ο Παπαδόπουλος. Ενώ αμέσως μετά αυτό του Τσοκάνη κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Έλληνα τερματοφύλακα. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους. 

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΊΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος Ν., Χριστόπουλος, Πίτσου (87’ Ιγκλέσιας), Καρμόνα, Αλβαρες, Μουνάφο, Κανελλόπουλος (65’ Βαλιέντε), Σίτο (82’ Ρέτζις), Ριέρα (65’ Τιλίκα), Σονί (88’ Καπίγια), Μπαράλες. 

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Ρομέρο, Γκουλέν (89’ Τερεζίου), Αλχο, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν (66’ Ροσέρο), Ορόζ, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments