Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Άγγιξε” τη νίκη, πήρε την ισοπαλία

“Άγγιξε” τη νίκη, πήρε την ισοπαλία

0
Dodekanisos

Αν και προηγήθηκε με 1 – 0, ο Διαγόρας δεν μπόρεσε να πάρει το «διπλό» στην Χαλκιδική μένοντας στο 1 – 1 απέναντι στην τοπική Τρίγλια. Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους» να μην απειλούνται ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους. Μάλιστα η ροδίτικη ομάδα έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Παλαυράκη ο οποίος έκανε ορισμένες καθοριστικές επεμβάσεις και βοήθησε πάρα πολύ ώστε να αποφύγει την ήττα η ομάδα του.

Στο 11’ μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή ο Μπουρλάκης με ωραία γυριστή κεφαλιά έκανε το 0 – 1.
Στο 15’ ο Μπαρμπαρούσης έκανε το σουτ με καλές προϋποθέσεις αλλά ο Παλαυράκης απόκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 47’ ο Ντούνκα έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι σε μια μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
Στο 50’ ο Μπαρμπαρούσης έκανε ένα νέο πολύ καλό σουτ αλλά ο Παλαυράκης και πάλι απόκρουσε πολύ ωραία.
Στο 57’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα είχε πολλά φάλτσα και αφού χτύπησε πάνω σε παίκτες του Διαγόρα, κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1 – 1.

Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ: Παλαυράκης, Ζώτος, Κουρέλας, Ζγουρής, Μιλκούδης, Τσαρβανίδης, Παπαδημητρίου, Ζορμπάς, Ευθυμιάδης, Ντούνκα, Βερώνης
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Κασνέτσι, Καρπαθάκης, Κέρι (68’ Πηνιώτης), Γλυνός, Μπουρλάκης, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments