Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Άγγιξε” τη νίκη η Ρόδος, πήρε ισοπαλία

“Άγγιξε” τη νίκη η Ρόδος, πήρε ισοπαλία

0
Dodekanisos

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε η Ρόδος στο Ρέθυμνο απέναντι στην τοπική ομάδα. Το τελικό 0 – 0 “σφράγισε” τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων, με τους “πράσινους” να έχουν τις σημαντικές ευκαιρίες και να “ακουμπάνε” τη νίκη αλλά να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρόδος ήταν καλύτερη και δικαιούταν ένα γκολ που ενδεχομένως να της έδινε και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φινάλε ο Δελαπόρτας είδε τον τερματοφύλακα Δήμιζα εκτός θέσης και πήγε να τον “κρεμάσει” από μακρινή απόσταση στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Το θέμα είναι ότι ο διαιτητής είχε σφυρίξει τη λήξη όσο η μπάλα ήταν ακόμα στον αέρα (!), κάτι που προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά. Αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα τι θα γινόταν άραγε;

Το φιλμ του αγώνα
Στο 25′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ριτάκο, ο Καψάλης εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Δήμιζα και πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος διώχθηκε από τον Λάμτσε.
Στο 35′ μετά από αντεπίθεση, ο Νάνι έκανε το σουτ με καλές προϋποθέσεις αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι (άουτ).
Στο 46′ ο Ριτάκο βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Δήμιζας πρόλαβε και σταμάτησε τον ποδοσφαιριστή της Ρόδου.
Στο 56′ ο Τσίπρας έκανε μια ατομική προσπάθεια κερδίζοντας όλες τις κόντρες αλλά πριν προλάβει να σουτάρει πρόλαβε ο Λάμπτσε και απομάκρυνε την τελευταία στιγμή.
Στο 58′ η Επισκοπή βρέθηκε κοντά στο γκολ όταν ο Σουμπασάκης “βρήκε” πολύ ωραία τον Τσιριγώτη ο οποίος από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πίτκα.
Μεγάλη ευκαιρία για τη Ρόδο στο 75′ με τον Λίχτι να παίρνει τη μπάλα μετά από απόκρουση του Λάμτσε αλλά από πολύ καλό σημείο να μη μπορεί να τη στείλει στα δίχτυα.
Στο 87′ από σέντρα του Νικολόπουλου, ο Αρναρέλλης έκανε την κεφαλιά από πολύ καλό σημείο αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Ρόδο που έφθασε μια ανάσα από το γκολ.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Δήμιζας, Ανδρικόπουλος (79′ Κουτάντος), Γιαννούτσος (72′ Τσόφλιος), Λάμτσε, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης (79′ Καραγιάννης), Λίμα, Τσιριγώτης
ΡΟΔΟΣ: Πίτκας, Ρεβυθόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Χύσι, Μπαξεβάνος, Καψάλης, Τσίπρας (68′ Λίχτι), Αρναρέλλης, Σερέντιουτς (56′ Σουλάϊ), Ριτάκο (56′ Δελαπόρτας), Μαρτσάκης (68′ Νικολόπουλος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments