Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Αγγελάκης: “Δουλέψαμε πολύ, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι”

Αγγελάκης: “Δουλέψαμε πολύ, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι”

0
Dodekanisos

Ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά στις προπονήσεις δηλώνει ο προπονητής των τμημάτων Κ16 και Κ14 του συλλόγου μας Γιώργος Αγγελάκης. Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε τα εξής:
«Τα παιδιά είναι αλήθεια ότι είχαν μείνει πολύ πίσω λόγω αγωνιστικής απραξίας. Προσπαθήσαμε πολύ με τη βοήθεια του γυμναστή των Ακαδημιών μας Αντώνη Βέτσικα να τα επαναφέρουμε σε ένα καλύτερο επίπεδο. Ξεκινήσαμε από τη φυσική κατάσταση πάνω στην οποία δουλέψαμε πολύ και μπορώ να πω ότι αυτή την περίοδο είμαστε πολύ ικανοποιημένοι»

Μιλώντας για τη συνέχεια είπε τα εξής:
«Από το Νοέμβριο θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος προπονήσεων που θα έχει να κάνει με το φορμάρισμα των παιδιών. Για τον σκοπό αυτό στόχος μας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα φιλικά παιχνίδια. Έτσι ώστε να μπορούν τα παιδιά μέσα από αυτά να αποκτήσουν την απαιτούμενη αγωνιστική φόρμα. Απώτερος στόχος μας, ειδικά για την Κ16, είναι να τα ετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα έτσι ώστε να είναι έτοιμα για την ανδρική μας ομάδα»

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς για την τεράστια συμβολή τους:
«Έχουν παίξει σπουδαίο ρόλο στον προγραμματισμό μας και αυτό ασφαλώς και είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θα ήταν παράλειψη να μην τους ευχαριστήσουμε που μας στηρίζουν και μας βοηθάνε πάρα πολύ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments