Αρχική Αθλητικά νέα Αγχωτική νίκη με πρωταγωνιστή πάλι τον Κούρτιτς ο ΠΑΟΚ

Αγχωτική νίκη με πρωταγωνιστή πάλι τον Κούρτιτς ο ΠΑΟΚ

0
novasports.gr
Dodekanisos

Με την «ψυχή στο στόμα» και με δυο πέναλτι κατάφερε να νικήσει ο ΠΑΟΚ (3-2) τον ψυχωμένο Αστέρα Τρίπολης που προηγήθηκε νωρίς και έκανε δύσκολη την ζωή του «δικέφαλου του βορρά» για 90 λεπτά στην παγωμένη από το ψύχος «Τούμπα». Ο Σόνι άνοιξε το σκορ (13′), για να ισοφαρίσει ο Άκπομ στο 43′. Στην συνέχεια ο Κούρτιτς ευστοχεί σε πέναλτι στο 49′. Ο Χριστόπουλος σκοράρει στο 60′, για να δώσει τη «λύση» στους «ασπρόμαυρους» ο Κούρτιτς στο 90′ με δεύτερο προσωπικό τέρμα. Η αναμέτρηση διεξήχθη για την 15η αγωνιστική της Super League. 

Ο ΠΑΟΚ αν και δεινοπάθησε  τελικά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Με αυτό το «τρίποντο» ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στους 28 βαθμούς και παραμένει στην τρίτη θέση. Ο Αστέρας βρίσκεται στην όγδοη θέση με 17 βαθμούς στο -2 από την πρώτη εξάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχάι (71’ Ίνγκασον), Κρέσπο, Σίντκλεϊ (86’ Βιεϊρίνια), Κούρτιτς, Τσιγγάρας (71’ Σβαμπ), Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (71’ Μουργκ), Ακπομ (86’ Σφιντέρσκι)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Καρμόνα (91′ Μπενίτο), Άλβαρεζ, Μουνάφο, Βαλιέντε (91’ Ιγκλέσιας), Ρεγκίς (82’ Γκαρσία), Σίτο (46 Τιλίκα), Σόνι, Μπαράλες (68’ Ριέρα).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments