Αρχική Επικαιρότητα Αγανακτισμένοι Βρετανοί “φώναξαν” όχι στον εμβολιασμό των παιδιών!

Αγανακτισμένοι Βρετανοί “φώναξαν” όχι στον εμβολιασμό των παιδιών!

1
Dodekanisos

Ένταση δημιουργήθηκε στα γραφεία της Βρετανικής Ρυθμιστικής Υπηρεσίας Φαρμάκων. Διαδηλωτές εισέβαλαν μέσα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα σχέδια που υπάρχουν προκειμένου να διατεθούν εμβόλια για τα παιδιά. Η αστυνομία προσπάθησε να αποτρέψει τους αγανακτισμένους Βρετανούς με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επεισόδια.
Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία κατάφερε να σταματήσει τους διαδηλωτές μιας και ήταν κοντά στην περιοχή προκειμένου να αντιμετωπίσουν και μια άλλη διαδήλωση.

Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε πριν από την αναμενόμενη απόφαση της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης του Ηνωμένου Βασιλείου (JCVI) σχετικά με την επέκταση των εμβολιασμών Covid για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών. Η βρετανική κυβέρνηση έχει ήδη δηλώσει ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει τον εμβολιασμό της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας, σύμφωνα με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, το συντομότερο δυνατό, με τα παιδιά σχολικής ηλικίας να επιστρέφουν στις τάξεις τις επόμενες εβδομάδες.

Η διαδήλωση στο γραφείο του MHRA στο Canary Wharf έρχεται μετά από παρόμοιες διαμαρτυρίες αλλού στο Λονδίνο. Στις 23 Αυγούστου υπενθυμίζουμε ότι διαδηλωτές έκαναν «επίθεση» στις 23 Αυγούστου στα γραφεία της Google αλλά και του ITV.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Παρασκευή, διαδηλωτές εισέβαλαν στα κεντρικά γραφεία του Λονδίνου της Ρυθμιστικής […]