Αγανάκτηση στον Κλεάνθη!

5
1

Αγανακτισμένοι είναι στο τμήμα βόλεϊ του Κλεάνθη Παραδεισίου! Και αυτό διότι οι ώρες προπόνησης που διαθέτει το τμήμα στο κλειστό της Κρεμαστής έχουν συρρικνωθεί. Όπως αναφέρουν μάλιστα οι ροσονέρι, «το κερασάκι στην τούρτα είναι ο ορισμός αγώνων μπάσκετ στις ώρες προπόνησης της ομάδας!». Αναλυτικά, η ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει:
«Το 1997, με την ανέγερση του κλειστού γυμναστηρίου Κρεμαστής, η πρώτη ομάδα που πάτησε το χώρο του, πριν ακόμα τοποθετηθεί το παρκέ, ήταν το τμήμα βόλεϊ του Κλεάνθη Παραδεισίου. Έχουνε περάσει 17 ολόκληρα χρόνια από τότε και όλα μοιάζουν ίδια. Τότε, οι ώρες μας στο κλειστό πάντα λιγότερες από τις άλλες ομάδες, που τώρα πια δεν υφίστανται. Τώρα, οι ώρες προπόνησης μας πάλι λιγότερες από ομάδες που έχουνε 4-5 χρόνια ύπαρξης. Τα κερασάκια στην τούρτα: Δευτέρα 10/2/2014 ορίζουν στην ώρα προπόνησης των γυναικών μας αγώνα μπάσκετ και σήμερα 13/2/2014 και στην ώρα (21.15) προπόνησης της ανδρικής μας ομάδας, ορίζουν αγώνα μπάσκετ Ελπίδα Πεταλούδων-Άγιοι Θεόδωροι ενώ έχουν τέσσερις (4) γεμάτες ώρες προπόνησης έως τις 21.00. Μπράβο σας, είστε έξυπνοι και σας χειροκροτούμε! Σεβασμός στον ιστορικότερο σύλλογο του κλειστού από εδώ και στο εξής, γιατί υπάρχουν και άλλα μέτρα δράσης από τις ανακοινώσεις».

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φιλε SAM η διαφορα του βολλευ με τα αλλα αθληματα ειναι ο σεβασμος. Το οτι ειναι μπασκετοκρατουμενο το Νησι ειναι μας ειναι αδιαφορο . Υπαρχουν καθορισμενες ωρες για ολους τους συλλογους και πρεπει να τις σεβονται ολοι .

  2. Πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι οταν μιλάνε για σεβασμό να σέβονται αυτοί πρώτα και μετά να έχουν την απαίτηση απο τους άλλους να το κάνουν πράξη. Εμείς εδώ και κάτι χρόνια εμπιστευτήκαμε τα παιδιά μας σε κάποιους κύριους στην ομάδα,οι οποίοι έδωσαν τον δικό τους αγώνα για να φτάσει η ομάδα στο επίπεδο που βρίσκεται. Θα μου πείτε τώρα πως άλαξα θέμα, αλλά εχει να κάνει με το σεβασμό για το οποίο προαναφερθήκαμε και τον οποίο μας δείξατε ενημερώνοντας μας για την όλη κατάσταση, και επίσεις στον σεβαστό τρόπο που διώξατε τους άνθρωπους που εμπιστευτήκαμε τα παιδιά μας. Μήπως νομίζετε πως σας δώσαμε γουρούνι στο σακί;