Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αγανάκτηση στον ΑΕΡΑ, “βολές” κατά του ΔΟΠΑΡ

Αγανάκτηση στον ΑΕΡΑ, “βολές” κατά του ΔΟΠΑΡ

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποία εξαπολύει βολές προς τον ΔΟΠΑΡ σχετικά με το κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των αποδυτηρίων τρου γηπέδου Αφάντου, εξέδωσε η διοίκηση του τοπικού ΑΕΡΑ. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:
“Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ρ.Α. εκφράζει την οργή και την αγανάκτηση του για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου Αφάντου. Παρά το γεγονός πως προεκλογικά είχαμε λάβει όλες τις δεσμεύσεις από τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. για την πλήρη ανακαίνιση όλων των αποδυτηρίων στο γήπεδο, το μόνο που έγινε σε αυτά ήταν ένα απλό βάψιμο και ουσιαστικά σε ένα μόνο χώρο, αυτών των διαιτητών. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε, τα ντους στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων είναι σε άθλια κατάσταση, υπάρχουν πολλά πλακάκια σπασμένα και οι τοίχοι είναι ουσιαστικά μισογκρεμισμένοι.

Ενώ βρισκόμαστε λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, δεν έχει συμβεί τίποτα απολύτως, με την κατάσταση να παραμένει στάσιμη και να “αιωρείται” το αν θα φτιαχτούν ή όχι οι χώροι των αποδυτηρίων.Ελπίζουμε, έστω και καθυστερημένα, οι αρμόδιοι της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και κυρίως αυτοί του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. , να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ούτως ώστε να είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε άριστα τις ομάδες που θα έρχονται στο γήπεδο μας για να αγωνιστούν, και πολύ περισσότερο τα παιδιά των ακαδημιών. Τέλος, ευελπιστούμε πως η νέα Δημοτική Αρχή αλλά και οι τοπικοί φορείς, θα μεσολαβήσουν ούτως ώστε να φτιάξει αυτή η κατάσταση διότι έχει φτάσει στο απροχώρητο. Αυτή είναι η ανακαίνιση που τάζατε;”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments