Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αγανάκτηση Παπαδημήτρη

Αγανάκτηση Παπαδημήτρη

0
papadimitris
Dodekanisos

Να βοηθήσουν τον Ηρακλή Μαριτσών στα προβλήματα που αντιμετωπίζει και ειδικότερα στο γηπεδικό, ζήτησε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Παπαδημήτρης από τους εκλεγμένους τοπικούς άρχοντες, με δηλώσεις του:
«Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, μας προβληματίζει έντονα και επιδρά αρνητικά στην απόδοση της ομάδας, η οποία δεν είναι τόσο καλή όσο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δυστυχώς δεν βλέπουμε φως στον ορίζοντα, τελευταία τα λιπάσματα ήταν προσφορά φίλων της ομάδας, μέχρι πότε όμως θα γινόμαστε ζητιάνοι;
Έστω και στο τέλος της θητείας της παρούσης δημοτικής αρχής, ας δείξει το ενδιαφέρον της για να μην αχρηστευθεί ένα σημαντικό έργο ανάπλασης σώματος και ψυχής των νέων του χωριού μας. Εμείς σαν διοίκηση έχοντας να αντιμετωπίσουμε πλείστα προβλήματα και δη οικονομικά, αδυνατούμε να αναλάβουμε και την συντήρηση του γηπέδου, κάνουμε έκκληση όσοι έχουν τη δυνατότητα από τους φίλους της ομάδας να μας συμπαρασταθούν για να σώσουμε το γήπεδο, η κατάσταση του οποίου ενόψει του χειμώνα θα επιδεινωθεί».
Εκτός από τα παραπάνω, στα Μαριτσά ασχολούνται και με τα αγωνιστικά και το προσεχές ματς με τον Εθνικό Αρχίπολης. Ο Μιχάλης Μανωλάς έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των τραυματιών Τσούφιου, Τσαλώλη και Κούρου, αλλά και του τιμωρημένου Φελεσάκη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments