Αρχική Αθλητικά νέα Αγανάκτηση από Αγρέλλη

Αγανάκτηση από Αγρέλλη

1
Dodekanisos

Ένα σχόλιο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, είναι εκείνο που γέμισε με αγανάκτηση και προβληματισμό τον πρόεδρο της Ασπίδας Σαλάκου Γιώργο Αγρέλλη.

Η τελευταία ανακοίνωση της ομάδας για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, ήταν η αφορμή για να σχολιάσει κάποια κυρία με τις εξής λέξεις «που είναι οι Σαλακενοί»?

Σχετικά για το σχόλιο και την κατάσταση στην ομάδα, ο Γιώργος Αγρέλλης μας ανέφερε τα εξής:

«Θα ήθελα να ήξερα, αυτή η κυρία που ήταν πέρυσι να ενδιαφερθεί για την Ασπίδα? Που βρισκόταν και γιατί δεν ήρθε στην γενική συνέλευση που συγκάλεσα για την ομάδα και να βοηθήσει, ώστε η ομάδα μας να γίνει ενεργή και να δραστηριοποιηθεί και πάλι? Που ήταν και κάποιοι άλλοι που δεν έδωσαν σημάδια ζωής για την Ασπίδα, αφού γνώριζαν και ήξεραν την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν η ομάδα? Τους ικανοποίησε μήπως η απουσία της ομάδας μας από την περυσινή αγωνιστική περίοδο? Εμείς προσπαθούμε και με τους ντόπιους και με άλλους ποδοσφαιριστές να κρατήσουμε ζωντανή την Ασπίδα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
misthoforos_peiratiko
misthoforos_peiratiko
6 years ago

Ρε Λιάκο πήγαινε άλλαξε κανένα σωλήνα στην Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. και άσε την δημοσιογραφία γι αυτούς που πραγματικά είναι δημοσιογράφοι….Έλεος…Μητσάρα Δραγάτη δώσε του καμιά συμβουλή, σαν έμπειρος.. !