Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αγ. Λουκάς: Απάντηση στον Τάσο Μοσχούς

Αγ. Λουκάς: Απάντηση στον Τάσο Μοσχούς

4
3
Dodekanisos

Απάντηση σε πρόσφατες δηλώσεις του τέως προέδρου του Αγίου Λουκά Αφάντου Τάσο Μοσχούς έδωσε σήμερα μέσω ανακοίνωσης της η προσωρινή διοίκηση του συλλόγου. Το κείμενο αναφέρει:
«Η προσωρινή διοίκηση του σωματείου «ΑΘΛ.Ε.Τ.Ι.Κ.Ο. – Π.Σ.Α. ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις περί ανευθυνότητας του τέως προέδρου του Δ.Σ. Αναστάσιου Μοσχούς αναφέρει τα παρακάτω:

Τον δρόμο της ανευθυνότητας τον έχει επιλέξει εδώ και πολύ καιρό ο ίδιος, αναγκάζοντας σε παραίτηση την πλειοψηφία των μελών της προηγούμενης διοίκησης, που αρνήθηκαν να γίνουν συνένοχοι στην απαξίωση του σωματείου και στην ακύρωση της μέχρι σήμερα επιτυχημένης πορείας του.
Η προσφυγή στη δικαιοσύνη για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης ήταν η μοναδική και αναπόφευκτη επιλογή για την προστασία των συμφερόντων του σωματείου.
Και αυτό γιατί ο κ. Μοσχούς και τα πρόσωπα που τον στηρίζουν, αντί να προσφύγουν στην ετυμηγορία των μελών του σωματείου, επέμεναν με κάθε τρόπο να «διοικούν» το σωματείο αντίθετα στο νόμο και το καταστατικό, ακόμη και χωρίς διοικητικό συμβούλιο, αφού τα εναπομείναντα μετά τις παραιτήσεις τακτικά και αναπληρωματικά μέλη, δεν επαρκούσαν για τον απαιτούμενο από το καταστατικό αριθμό νόμιμης συγκρότησής του.
Προφανώς θεωρεί το σωματείο ιδιοκτησία του.
Του υπενθυμίζουμε λοιπόν ότι δεν μονοπωλεί αυτός τον τίτλο του «Ιδρυτικού Μέλους».
Η προσωρινή διοίκηση που αποτελείται αποκλειστικά από ιδρυτικά μέλη του σωματείου έχει ήδη συγκροτηθεί σε σώμα και έχει αποφασίσει τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, με σκοπό την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, ικανού να λαμβάνει νόμιμες αποφάσεις, σύμφωνα με ρητή εντολή της Προσωρινής Διαταγής του Ειρηνοδικείου Ρόδου.
Καλούμε τον κ. Μοσχούς:
1) Να σεβαστεί εμπράκτως την Προσωρινή Διαταγή του Ειρηνοδικείου Ρόδου και να πάψει στο εξής με δηλώσεις και χαρακτηρισμούς να δημιουργεί κλίμα πόλωσης προσβάλλοντας πρόσωπα και οικογένειες.
2) Να συμμετάσχει στις εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Αυγούστου 2013, η οποία με δημοκρατικές διαδικασίες, θα αποφασίσει για το μέλλον του σωματείου.
3) Εφόσον επιθυμεί να επανεκλεγεί στο διοικητικό συμβούλιο, να υποβάλλει την υποψηφιότητά του σύμφωνα με το καταστατικό, όπως έχουν δικαίωμα όλα τα μέλη του σωματείου.

Για το Δ.Σ.,

Ο Πρόεδρος

Παύλος Μπακίρης»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Manwlis1976
Manwlis1976
10 years ago

Να δούμε ποτέ θα τελειώσει το θέατρο του παραλόγου! Δε μπορω να ξέρω τι παιχνίδια παίζονται και γιατι επιμένετε τόσο εσείς η οικογένεια Μπακίρη. Μάλλον σας αρέσει να ασχολούνται με την πάρτη σας! Οσο για τον κ. Μοσχους το μόνο λάθος που βλέπω εγω σαν αφαντενος είναι που σας επέτρεψε απτην αρχή να μπείτε όλο το σόι στο συμβούλιο και τώρα έχετε κάνει τον σύλλογο “μπείτε σκύλοι αλεστε”. Μάλλον δεν έχετε κάποιο σοβαρο θέμα να ασχοληθείτε !! Εγω βλέπω ότι εσείς θέλετε με το ζόρι να πάρετε την ομάδα. Εμένα η άποψη μου είναι να σας τη δώσουν να δούμε τα χα’ι’ρια σας! Απλα μην έχετε την εντύπωση ότι ο αφαντενος λαός πλέον θα σας στηρίζει με την παρουσία του στο γήπεδο. Το τέλος της ομάδας του Αγίου Λουκά πλησιάζει και υπεύθυνοι είστε ΕΣΕΙΣ! Συγχαρητήρια!

loukas
loukas
10 years ago

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΑΦΑΝΤΕΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ..ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ..ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΤΟ Β ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΣΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΣΩΘΗΚΕ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ..
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΑΣΟ ΜΟΣΧΟΥ, Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ 1 ΦΟΡΑ Ο ΑΦΑΝΤΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΛΕΓΟΣ ΟΛΩΝ.

loukas
loukas
10 years ago

Α ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ……….

dim
dim
10 years ago

Μπακιρέοι σας έχουν πάρει χαμπάρι όχι μόνο σε Αφάντου αλλά πλέον και σε όλο το νησί. Αν είχατε έστω και 1 γραμμάριο Εγκεφάλου δεν θα βγάζατε τέτοιου τύπου ανακοινώσεις έτσι απλά επειδή σας δίνετε η ευκαιρία και να μολύνετε τον Σύλλογο του Αγίου Λουκά. Επιτίθεστε με ανακοίνωση στον άνθρωπο ο οποίος ήταν πρωτεργάτης για την ίδρυση αυτού του σωματείου και ο πρώτος που διετέλεσε πρόεδρος. Κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα και να παραμείνει στην Β κατηγορία. Για πια ΑΠΑΞΙΩΣΗ και ΓΙΑ πια ανευθυνότητα μιλάτε;; γιατί μιλάμε για μυαλό αμοιβάδας… ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει εσείς που με τις μαζικές σας παραιτήσεις τραβάτε την ομάδα σε πρωτοδικεία και ενώ άλλες ομάδες είναι έτοιμες να κατέβουν στο πρωτάθλημα ΕΣΕΙΣ νοιάζεστε ΜΟΝΟ για την ΚΑΡΕΚΛΑ…