Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αγ. Γεώργιος: Πέρασε από τις Φάνες

Αγ. Γεώργιος: Πέρασε από τις Φάνες

0
efklis_asxalkis
Dodekanisos

Ένα γκολ που σηυμείωσε ο Αγκάς στο 15′ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Άγιο Γεώργιο με 1 – 0 σε βάρος του Ευκλή σε παιχνίδι που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο των Φανών. Ο σκόρερ έκανε ωραία κίνησε και μπήκε στην περιοχή πλασάροντας ιδανικά τον τερματοφύλακα Τσαλίκη. Ο Ευκλής πάντως θα μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη στο παιχνίδι, καθώς οι ποδοσφαιριστές του το πάλεψαν και σε γενικές γραμμές έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Ξανθού στο 88′ (διαμαρτυρήθηκε για μια απόφαση του διαιτητή). Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Μίαρης και “βοηθοί” του ήταν οι κ. Χάλαντας και Ωραιόπουλος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΚΛΗΣ:Τσαλίκης, Γ. Χατζηδημητρίου, Λαμπρόπουλος, Σιαναβέλης, Μακαρούνας, Μαριεττής, Κ. Χατζηδημητρίου, Αγγελής, Στ. Σαββάκης (18′ λ.τ. Καρακόπουλος), Μ. Σάββας (78′ Ξανθός), Διακοδημήτρης (42′ Κασέρης)
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Γ. Χατζηδημητρίου, Savv, Καφκάκης, Τόρος, Γιαννιού, Σ. Σκυλλαράκης (70′ Κοντογιάννης), Balla, Κισσανάκης (78′ Μουστακέλης), Αγκάς, Χατζημανώλης, Κοστόφ (60′ Σάββας Σκυλλαράκης)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments