Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Αυτά … καλά είναι να μην γίνονται

Αυτά … καλά είναι να μην γίνονται

0
Dodekanisos

Ένα απίστευτο περιστατικό έχει γίνει viral στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες και αφορά το κλιμάκιο ελέγχου που επισκέφτηκε το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  lefkasnews.gr στο συγκεκριμένο κατάστημα τα κλιμάκια ελέγχου το επισκεπτόταν σε κάθε τους προγραμματισμένο έλεγχο χωρίς να υπάρχει καμιά δυσφορία απο πλευράς του ιδιοκτήτη.

Tο βράδυ της Κυριακής, ωστόσο, προσήλθαν στο κατάστημα και ενώ πραγματοποίησαν τον έλεγχό τους θέλησαν να επιβάλλουν πρόστιμο γιατί οι αποδείξεις βρίσκονταν κομμένες στο ταμείο αλλά δεν είχαν πάει στα τραπέζια. Το αποτέλεσμα ήταν η εφοριακός να βρεθεί με αρκετή ποσότητα ζύμης στο κεφάλι.

Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, που έλεγαν κι οι παλιοί, τι φταίνει οι υπάλληλοι, την δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν υπακούοντας σε εντολές άνωθεν.

Η επίθεση αυτή ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά άλλων σε βάρος εφοριακών ανά την Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι.

Το κλιμάκιο που ταξίδεψε από τον Πύργο στη Λευκάδα την Παρασκευή, έκανε ελέγχους σε διάφορα καταστήματα κυρίως τουριστικού ενδιαφέροντος.

Ένα από αυτά ήταν μια κρεπερί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης δεν είχε κόψει εφτά αποδείξεις σε ισάριθμα τραπέζια για τα προϊόντα που είχε διαθέσει κι υπήρχαν κι άλλες που δεν είχαν φτάσει στα τραπέζια ποτέ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, την ώρα που η υπάλληλος της ΔΟΥ Πύργου, έκατσε σε ένα από τα τραπέζια του καταστήματος, δέχθηκε πισώπλατα,την επίθεση από τον καταστηματάρχη με κουβάδες γεμάτους με υγρό μείγμα κρέπας, λούζοντας την στην κυριολεξία.

Ο καταστηματάρχης μετά το περιστατικό τράπηκε σε φυγή, ενώ οι ελεγκτές της Δ.Ο.Υ. Πύργου, μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να καταγγείλουν το περιστατικό. Ο δράστης συνελήφθη και το κατάστημα έκλεισε, αν και την επόμενη ημέρα κατάφερε να το ανοίξει και πάλι ο ιδιοκτήτης του με παρέμβαση στην Εισαγγελία.

Η αντίδραση από τους εφοριακούς Αχαίας – Ηλείας – Κεφαλονιάς

«Με δυο κουβάδες κρέμας κρέπας, έλουσε παρουσία πελατών και υπαλλήλων στο κεντρικότερο σημείο της Λευκάδας και με λεκτικούς προπηλακισμούς και βάναυσο τρόπο που αντιβαίνει κάθε αρχή αξιοπρέπειας, διέσυρε τις προσωπικότητες των υπαλλήλων και προσπάθησε με τον τρόπο αυτό να ματαιώσει τις ελεγκτικές ενέργειες και να αποφύγει τον καταλογισμό 7 παραβάσεων.

Η αντίσταση στα φαινόμενα αυτά θα είναι καθολική από τους εφοριακούς. Η καταβολή του ΦΠΑ που εισπράττουν οι επιχειρηματίες από τους πολίτες είναι υποχρέωση προς την Πολιτεία. Εμείς με ζήλο θα συνεχίσουμε καθημερινά με αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη να δίνουμε τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής για το συμφέρον της πατρίδας.Καταδικάζουμε απερίφραστα την φράση που είναι και ποινικά κολάσιμες του αδελφού του επιχειρηματία ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «εγώ θα τους σούβλαγα».

Ζητούμε αυστηρότερο θεσμικό πλαίσιο γιατί αυτός ο αγώνας αφορά όλη την κοινωνία»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments