Αρχική Videos “Αφήστε τον κόσμο να μάθει την αλήθεια για την προέλευση του ιού”

“Αφήστε τον κόσμο να μάθει την αλήθεια για την προέλευση του ιού”

0

Η Γερουσία των ΗΠΑ ψήφισε ομόφωνα ένα νομοσχέδιο που καλεί την κυβέρνηση Μπάιντεν να αποχαρακτηρίσει τις πληροφορίες σχετικά με την προέλευση του COVID-19, όπως ανακοίνωσε ο Ρεπουμπλικανός Τζος Χάουλι, γερουσιαστής από το Μιζούρι.

«Απόψε, η Γερουσία ενέκρινε ομόφωνα το νομοσχέδιο μου για τον αποχαρακτηρισμό όλων των πληροφοριών που διαθέτει η κυβέρνηση για την προέλευση του κορωνοϊού. Αφήστε τον κόσμο να δει την αλήθεια!», έγραψε ο γερουσιαστής στο Twitter.

Νωρίτερα, Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές ζήτησαν έγγραφα που ενδέχεται να ρίξουν φως στην προέλευση του κορωνοϊού από το Υπουργείο Ενέργειας (DoE), το Υπουργείο Εξωτερικών και το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών. Το αίτημα υποβλήθηκε στις κυβερνητικές υπηρεσίες μετά από άρθρο της Wall Street Journal που δημοσιεύτηκε πριν από μερικές ημέρες. Σύμφωνα με αυτό, το Υπουργείο Ενέργειας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ιός είναι πιθανό να έχει προέλθει από διαρροή κινεζικού εργαστηρίου.

Η κοινή έκθεση του Μαρτίου 2021 από τον ΠΟΥ και την Κίνα που δημοσιεύθηκε μετά από διεθνή αποστολή στη Γουχάν σημείωσε ότι το πιο πιθανό σενάριο εμφάνισης του COVID-19 είναι η μετάδοση της νόσου από νυχτερίδες σε άλλο ζώο που στη συνέχεια μόλυνε ανθρώπους. Ωστόσο, οι ειδικοί δεν κατέληξαν σε συμπέρασμα για το πώς εμφανίστηκε ο ιός στην αγορά θαλασσινών στο Wuhan.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments