Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Αφιερωμένη στο Φίλιππα!

Αφιερωμένη στο Φίλιππα!

0
foivos blouzakia
Dodekanisos

Αφιερωμένη στη μνήμη του Φίλιππα Δελαπόρτα ήταν η σημερινή νίκη του Φοίβου Κρεμαστής επί του Ελπιδοφόρου Κηφισιάς με 2 – 1 για το κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας. Οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη μπροστά σε περίπου 1000 θεατές πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση όπου θα αγωνιστούν και πάλι στο γήπεδο τους με φόντο τα προημιτελικά. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας μπλουζάκια που στην μπροστινή τους όψη είχαν την φωτογραφία του Φίλιππα Δελαπόρτα και στην πίσω του Γιάννη Τζιβίλογλου, των δυο παιδιών που τόσο πρόωρα έφυγαν από την ζωή σε τροχαίο δυστύχημα στην Ανάβυσσο. Οι παίκτες του Φοίβου έπαιξαν πολύ καλά στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου σε αντίθεση με τα 45 λεπτά του πρώτου μέρους όπου το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό και ήταν μέτριο. Συγκινητική ήταν η στιγμή που οι φίλαθλοι φώναξαν «Φίλιππα ζεις, εσύ μας οδηγείς», κάτι που έκανε τους παίκτες του Φοίβου να δακρύσουν. Το σκορ άνοιξε στο 47’ ο Νίκος Ορφανίδης με σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Ελπιδοφόρος Κηφισιάς ισοφάρισε με πέναλτι ο Βέρμπης στο 67’. Το τελικό 2 – 1 διαμόρφωσε ο Καρίκης με κοντινή προβολή στο 77’.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Φοίβος: Λουτριώτης, Σ. Ορφανίδης (69’ Καρίκης), Φωτεινής, Θεοδοσίου, Αξιώτης, Μαθιός, Τζιβίλογλου, Γκινής, Λαμάι, Ν. Ορφανίδης, Μπιλιάς (86’ Φατιόν)
Ελπιδοφόρος: Κόλλιας, Στασινός, Καραμπάς, Τεγούσης, Χέλης (86’ Τριανταφυλλίδης), Κορακάκης, Χίσο (82’ Εσλέρ), Γεωργακόπουλος, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Κάρος (46’ Παπάζογλου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments