Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αφαίρεση βαθμών σε Κλεάνθη και Ποσειδώνα

Αφαίρεση βαθμών σε Κλεάνθη και Ποσειδώνα

0
mpala papoutsia
Dodekanisos

Με αφαίρεση τριών βαθμών τιμωρήθηκαν Κλεάνθης Παραδεισίου και Ποσειδώνας Καρπάθου επειδή παραιτήθηκαν των αγώνων τους στην Κάρπαθο και στην Κω αντίστοιχα. Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ είναι:

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

  • Φ.Α. ΕΥΚΛΗΣ-ΚΛΕΑΝΘΗΣ 13/05 (24Η ΑΓΩΝ-ΕΦΗΒΙΚΟ)

Στον ποδοσφαιριστή του «ΕΥΚΛΗ ΣΟΡΩΝΗΣ» D. SHAHOLLI Α.Δ. 1436168 ποινή μίας (1) αγωνιστικής, επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή 2η κίτρινη (Άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. Ι του ΠΚ)

 

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΚΛΕΑΝΘΗΣ» ΜΕ «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ» (25Η ΑΓΩΝ)

Σύμφωνα με το από 15.05.2018 έγγραφο του, ο «ΑΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ» δηλώνει ότι παραιτείται του αγώνα με τον «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ» της 25ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα τη Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε τα εξής:

Ο αγώνας «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ- ΑΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ» για το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ του «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ» και από την τρέχουσα βαθμολογία του «ΑΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ» αφαιρούνται τρεις (-3) βαθμοί. (Άρθρο 17’ παρ. 2’ του ΚΑΠ).

Επίσης σύμφωνα με το ίδιο άρθρο επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ.

Σύμφωνα με το άρθρο 21’ παρ. 6β’ του ΚΑΠ τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο από την ανυπαίτια ομάδα (ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ).

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ» ΜΕ «ΑΝΤΙΜΑΧΟ» (28Η ΑΓΩΝ)

Σύμφωνα με το από 15.05.2018 έγγραφο του, ο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ» δηλώνει ότι παραιτείται του αγώνα με τον «ΑΝΤΙΜΑΧΟ» της 28ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα τη Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε τα εξής:

Ο αγώνας «ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ» για το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ του «ΑΝΤΙΜΑΧΟΥ» και από την τρέχουσα βαθμολογία του «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ» αφαιρούνται τρεις (-3) βαθμοί. (Άρθρο 17’ παρ. 2’ του ΚΑΠ).

Επίσης σύμφωνα με το ίδιο άρθρο επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ.

Σύμφωνα με το άρθρο 21’ παρ. 6β’ του ΚΑΠ τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο από την ανυπαίτια ομάδα (ΑΤΝΙΜΑΧΟΣ).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments