Αρχική Videos Αεροπορικές προς Biden: “Σταμάτα τώρα μάσκες και τεστ!”

Αεροπορικές προς Biden: “Σταμάτα τώρα μάσκες και τεστ!”

0

Επιστολή στο Joe Biden μέσω της οποίας του ζητούν να τερματίσει τώρα τις εντολές για μάσκες σε όλες τις πτήσεις, απέστειλαν δέκα μεγάλες Αμερικάνικες αεροπορικές εταιρείες. Παράλληλα του ζητούν να σταματήσουν τα τεστ πριν την αναχώρηση για τις διεθνείς πτήσεις. Οι εταιρείες που υπογράφουν την επιστολή είναι οι  American Airlines, United Airlines Holdings, Delta Air Lines, Southwest Airlines, UPS Airlines, Fedex Express, JetBlue Airways, Alaska Air Group και Atlas Air Worldwide.

Στην επιστολή γίνεται λόγος μεταξύ άλλων για τα επιδημιολογικά δεδομένα αλλά και για το ότι η γενικότερη τάση αφορά μια χαλάρωση των μέτρων παντού. Σημειώνεται ότι και οι 50 πολιτείες των ΗΠΑ έχουν ανακοινώσει σχέδια για άρση των εντολών μάσκας σε εσωτερικούς χώρους.

Οι διευθύνοντες σύμβουλοι και οι πρόεδροι των αεροπορικών εταιρειών δήλωσαν ότι εφάρμοσαν διάφορες πολιτικές εθελοντικά στην αρχή, συμπεριλαμβανομένων εντολών για μάσκα, εντοπισμού επαφών και αργότερα ακολούθησαν μέτρα που επιβλήθηκαν από το CDC, συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών πριν από την αναχώρηση και των απαιτήσεων εμβολιασμού για διεθνείς ταξιδιώτες.

«Ωστόσο, πολλά έχουν αλλάξει από τότε που επιβλήθηκαν αυτά τα μέτρα και δεν έχουν πλέον νόημα στο τρέχον πλαίσιο δημόσιας υγεία», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments