Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου AΕΡΑΣ παρέσυρε τον Άρη

AΕΡΑΣ παρέσυρε τον Άρη

0
Dodekanisos

Σπουδαία νίκη με σκορ (3-1) επί του Άρη Αρχαγγέλου πανηγύρισε ο ΑΕΡΑ, ο οποίος ανέβηκε ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα της Ά Κατηγορίας. Κορυφαίος για τους νικητές ο Μασάδο. “Έσπασαν” τα δοκάρια οι φιλοξενούμενοι.

Το παιχνίδι:

Οι πάικτες του Βαγγέλη Χοσάδα πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και κατάφεραν να πετύχουν και τα τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Αρχικά στο 10′ μετά από ωραία μπαλιά του Μασάδο, ο Πλύγκος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Καραγιάννη για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Στάθη Φαρμακίδη έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όταν αρχικά το σουτ του Χατζηλιόντα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Δαρζέντα, ενώ στην επαναφορά ο Μπαϊρακτάρης σημάδεψε εκ’ νέου το δοκάρι της εστίας του γκολκίπερ των γηπεδούχων. Οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να κάνουν δύο τα τέρματα τους σστο 24′ με ωραίο πλασέ του Βάντερ Μασάδο. Η απάντηση του Άρη ήταν άμεση, καθώς στο 28′ μετά από πάσα του Χατζηλιόντα, ο Γκίκας με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Δαρζέντα πετυχαίνοντας το 2-1. Στο 38′ μετά από ωραία προσπάθεια του Χατζηλιόντα, ο Μάλλιος γύρισε στον Μπαϊρακτάρη και ο τελευταίος από πλεονεκτική θέση αστόχησε. Ο ΑΕΡΑ δεν πτοήθηκε από το παιχνίδι των φιλοξενούμενων και στο 41′ με απευθείας εκτέλεση φαουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47′ ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το 3-2. Ο Κρεκούκιας μπήκε στην περιοχή, όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι του Δαρζέντα. Στο 64′ ο ΑΕΡΑ κέρδισε πέναλτι. Ο Χατζηλιόντας ύψωσε επικύνδινα το πόδι του και ο Μασάδο, ο οποίος διεκδικούσε την μπάλα βρέθηκε στο έδαφος με τον διαιτητή κ. Παρχαρίδη να υποδεικνύει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μασάδο, όμως νικήθηκε δύο φορές από τον Καραγιάννη. Στο 73′ αποβήθηκε ο Πλύγκος με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Άρης σημάδεψε για ακόμα μία φορά το δοκάρι του Δαρζέντα, αυτήν την φορά με τον Πομπού, έπειτα από φάουλ του Χατζηλιόντα. Το τελικό σκορ δίνει την δυνατότητα στον ΑΕΡΑ να ανέβει ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία και πλέον η ομάδα του Αφάντου μπαίνει δυναμικά στην διεκδίκηση του τίτλου.

Συνθέσεις: 

AΕΡΑ: Δαρζέντας, Γιαννακάκης, Δανάς, Μαλλιάκας, Γαργάλης (90′ Μπαϊρακτάρης), Στελλάς, Πλύγκος, Λόης (82′ Τρουμπούνας), Μασάδο (88′ Νικολής), Λυμπερόπουλος (52′ Ποζατζίδης), Μπάρδης.

ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Καραγιάννης, Πομπού, Γκίκας, Ζαρκαδούλας, Θοδωρή (64′ Χατζηνικόλας), Σακελλάρης (84′ Σκυλλαράκης), Κοντόγιαννος, Χατζηλιόντας, Κρεκούκιας, Μπαϊρακτάρης, Μάλλιος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments