Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου ΑΕΡΑ: Το …γύρισε στο δεύτερο ημίχρονο!

ΑΕΡΑ: Το …γύρισε στο δεύτερο ημίχρονο!

0
aera vati
Dodekanisos

Την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα με τον Βαγγέλη Χοσάδα στον πάγκο πέτυχε ο ΑΕΡΑ καθώς κέρδισε στην έδρα του 2-1 τους Ιππότες Ρόδου. Οι γηπεδούχοι παρά την κατοχή μπάλας που είχαν και στα δύο ημίχρονα αλλά και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν τελικά έφυγαν από το γήπεδο έχοντας βρει στόχο μόνο δύο φορές.

Από την πλευρά τους οι Ιππότες του Λάκη Ζαχαρία προσπάθησαν για το θετικό αποτέλεσμα αλλά στο τέλος δεν το κατάφεραν. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν πλήρως το λάθος των αμυντικών του ΑΕΡΑ στο 10΄ και μπήκαν μπροστά στο σκορ με 1-0 μετά από κεφαλιά του Οικονομίδη σε κενή εστία. Η καλή αμυντική λειτουργία των Ιπποτών έκλεινε τους διαδρόμους προς την εστία του Ζωγράφου, ο οποίος ήταν σε πολύ καλή μέρα και απεσόβησε μαζί με τα δοκάρια την αύξηση του σκορ για τον ΑΕΡΑ. Στο 33΄ ο Ζωγράφος απέκρουσε διαδοχικά σουτ του Λυριστή Θ. και κοντινή κεφαλιά του Τριχιά., ο οποίος στην εξέλιξη της φάσης  με σουτ  κοντινό έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Οι Αφαντενοί στο 51΄έκαναν το 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λυριστή Θ. και στο 72΄ κεφαλιά και σουτ των  Γαργάλη και Κατσιδώνη σταμάτησαν στο κάθετο και στο οριζόντιο δοκάρι αντίστοιχα.

Στο 80΄ ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους, όταν ο Κατσιδώνης έκανε συρτή σέντρα από δεξιά στο πρώτο δοκάρι πετάχτηκε ο Τριχιάς και με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-1.

Από τους γηπεδούχους άρεσαν οι Τσετιροκλής, Πλύγκος, Λυριστής Θ., Γιαννακάκης Χρ. και από τους φιλοξενούμενους οι Ζωγράφος, Χατζηκαλημέρης, Χατζημιχαήλ, Αλιάϊ.
Διαιτησία Καραγιάννης-Αχιολάς- Τσέτσος
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Φωτεινής, Γιαννακάκης, Πολυμερίδης, Φωτεινής Γ.(60΄λ.τ. Λυριστής Μιχ.), Γαργάλης, Παϊζάνος, Τσετιροκλής, Πλύγκος(93΄Καππάκας), Τριχιάς, Λυριστής Θ.(89΄Νικολής Ν.), Κατσιδώνης
ΙΠΠΟΤΕΣ: Ζωγράφος, Χατζημιχαήλ, Κοκιαντώνης, Χτζηκαλημέρης, Κανάκης(63΄λ.τ. Μαρίνος), Ντούσκου, Οικονομίδης(70΄λ.τ. Πουλλάς), Ταφάνι, Πλαγγέντης Ελ., Αλιάϊ, Βαρδόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments