ΑΕΡΑ: «Το άθλημα διασύρεται!»

6
14

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Μιχάλης Αντώνογλου για το χθεσινό παιχνίδι με τον Ιάλυσο για το κύπελλο, εξέδωσε ο ΑΕΡΑ Αφάντου. Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Ο ΑΕΡΑ όταν εκδίδει ανακοινώσεις για τη διαιτησία, το πράττει με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα. Δεν χρησιμοποιεί αυτές τις ανακοινώσεις για να δικαιολογήσει ήττες και ατυχή αποτελέσματα. Απόδειξη ότι η παρούσα ανακοίνωση αφορά τη διαιτησία του κ. Δουλγέρη στον αγώνα με τον Ιάλυσο, τον οποίο η ομάδα μας κέρδισε. Είναι καιρός να αντιληφθούν όλοι ότι το άθλημα δεν μπορεί να διασύρεται και να τραυματίζεται η αξιοπιστία του. Η ίδια η διαιτησία και τα όργανα της πρέπει να φροντίζουν γι’ αυτό και να αντιμετωπίζουν περιπτώσεις όπως του κ. Δουλγέρη. Ο συγκεκριμένος διαιτητής έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του. Με συνεχή σφυρίγματα επιχείρησε να βάλει τον ΑΕΡΑ στην περιοχή του και να ανακόψει το ρυθμό της ομάδας μας. Αρωγός του ο απόλυτα ανεπαρκης βοηθός διαιτητή Ράδος. Έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος μας, κάτι που παραδέχθηκε ο ίδιος απευθυνόμενος στον ποδοσφαιριστή του ΑΕΡΑ Κατσιδώνη ενώ στη φάση του πέναλτι είχε προηγηθεί παράβαση αντίπαλου παίκτη την οποία δεν καταλόγισε. Η ομάδα νίκησε, πήρε την πρόκριση. Αυτό όμως δεν μας εφησυχάζει, δεν μπορούμε να σιωπούμε απέναντι σε εμφανώς κακές και ανεπαρκείς διαιτησίες που απομακρύνουν τον κόσμο από τα γήπεδα, αποθαρρύνουν παράγοντες και ανθρώπους που κρατούν ζωντανό το τοπικό μας ποδόσφαιρο ενώ σε πολλές περιπτώσεις προκαλούν και κρούσματα βίας. Οι αρμόδιοι οφείλουν να το λάθουν υπόψιν τους. Κυρίως όμως οφείλουν να αξιολογούν και να επιλαμβάνονται περιπτώσεων όπως αυτή του κ. Δουλγέρη. Θέλουμε επίσης να καταθέσουμε τον προβληματισμό μας και για τη συμπεριφορά του παρατηρητή κ. Ψέλλα που ανέχθηκε την υβριστική και ακραία συμπεριφορά των οπαδών της αντίπαλης ομάδας και εκφράστηκε με χυδαία συνθήματα και απειλές . Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να περνάει το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο; Η ανοχή στη χυδαιότητα και στη βία;»

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. O ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΟΙ ΦΑΝΤΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΦΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ!!!!!!

  2. [quote name=”FONTAN”]ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥΣ, ΟΙ ΦΑΝΤΕΝΟΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΕΥΝΟΙΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.[/quote]
    όχι ρε παιδιά ο FONTAN υπέρ της διαιτησίας, κανένας τοίχος θα γκρεμίστηκε, εσύ έπρεπε να γινόσουν πολιτικός