Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου ΑΕΡΑ: “Στο ίδιο έργο θεατές!”

ΑΕΡΑ: “Στο ίδιο έργο θεατές!”

2
DSC00363
Dodekanisos

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕ Κατταβιάς εξέδωσε η διοίκηση του ΑΕΡΑ Αφάντου. Αναλυτικά, το κείμενο αναφέρει τα εξής:
«Στο ίδιο έργο θεατές….Ο θίασος που ξεκίνησε πέρυσι… συνεχίζει και φέτος! Μετά τα δυο παιχνίδια με Μάσσαρι και Φοίβο, αυτή τη φορά παρακολουθήσαμε την εξαιρετική ερμηνεία του διαιτητή Λάζαρου Δουλγέρη. Είχαμε ακούσει πριν το παιχνίδι ότι η ΕΠΣΔ είχε αποφασίσει να ορίσει άλλο διαιτητή κι όχι τον συγκεκριμένο αλλά ως δια μαγείας οι άνθρωποι της Ένωσης υποστηρίζοντας πώς ο διαιτητής που είχε ορισθεί είχε δουλειά , άλλαξαν στα ξαφνικά τον ορισμό! Μιλάμε για τον ίδιο που έπαιξε σε άλλο παιχνίδι του σημερινού προγράμματος.
Επίσης, υποτίθεται πώς η ώρα διεξαγωγής του αγώνα άλλαξε διότι είχαν προπόνηση στο ίδιο γήπεδο οι Μικτές, αλλά εμείς στο Καρακόνερο δεν είδαμε καμιά Μικτή παρά μόνο μερικούς αργοπορημένους ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας να έρχονται είκοσι λεπτά πριν το παιχνίδι.Το “χειρουργείο” ξεκίνησε από το Α΄ημίχρονο με τους βοηθούς Μπερδεμπέ και Σαρρή να μην κατεβάζουν την σημαία τους σε όλο το σαρανταπεντάλεπτο. Επίσης πώς γίνεται μια ομάδα να έχει κατοχή μπάλας σε όλο το παιχνίδι και να έχει λιγότερα κερδισμένα φάουλ από τον αντίπαλο της; Στο 75΄ο.. εξαιρετικός διαιτητής, υπέδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της Κατταβιάς Σαλαμαστράκη και στον τερματοφύλακα Παπαβεργή απολύτως δικαιολογημένα λόγω υπερβολικής καθυστέρησης αλλά μετά από “ντού” των ανθρώπων των γηπεδούχων εντός αγωνιστικού χώρου ανακάλεσε την απόφαση του, αποβάλλοντας από τον πάγκο μόνο τον προπονητή.
Δύο λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε το έργο του αποβάλλοντας με δεύτερη κίτρινη τον Μαλλιάκα επειδή φώναξε “Οκ στοπ” ! Δεν του έφτανε δε η μία αστεία κόκκινη κάρτα, είπε να βάλει και το κερασάκι στην τούρτα με την αποβολή του Κατσιδώνη στις καθυστερήσεις.Ολοκληρώνοντας, δηλώνουμε υπεύθυνα ότι ο διαιτητής Λάζαρος Δουλγέρης μπαίνει από σήμερα στην μαύρη λίστα, μαζί με τους υπόλοιπους που μας έχουν προκαλέσει κατά το παρελθόν και του συνιστούμε να μην ξανά οριστεί σε παιχνίδι της ομάδας μας στα Αφάντου, διότι δεν θα είμαστε σε θέση να τον προστατέψουμε. »

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FrankSenatra
FrankSenatra
7 years ago

Den exete barethei na klaigeste ekei sta Afantou?

Na baloume ton Colina na sas paiksei kai na ton balete kolima kai auton…

Toso gidia eiste…kai thrasidiloi…

Milate gia prostasia eno enas enas eiste oloi kotes…

Giauto i @@@@@@@@@@ sas episkeptontai tin Nigeria…

Κωστας
Κωστας
7 years ago

Παρτε τα δελτια πισω στην ΕΠΣΔ!!!